Favre Weer Een Vrij Man

Favrinitus

Favrinitus

Net als je denkt dat de NFL-wereld eindelijk is verlost van Brett Favre, gebeurt er iets idioots. De New York Jets hebben namelijk de rechten van Favre weggegeven door hem te ontslaan van het team. Dit klinkt zo in het begin even als een heldere en makkelijke keus, maar toch is het vreemd.

Natuurlijk. Brett Favre speelt nooit meer, dus waarom zou je de oude houthakker op je roster houden? Maar gezien de wispelturigheid van de legendarische #4 is een ontslag wel een domme move. Favre is nu namelijk vrij om te gaan en te staan waar hij wil. En kan dus met een simpele ‘reinstatement letter’ naar de Commissioner, tekenen bij elk willekeurig team. Zonder dat de Jets daar ook maar iets van compensatie voor terug krijgen.

Favre zegt gedecideerd dat hij niet terugkomt uit pensioen, maar ik denk dat deze onverwachte move hem toch de kriebels heeft gegeven. Wilde Favre vorig jaar al niet naar de Minnesota Vikings? Het team lag vorig jaar al op titelkoers, ware het niet dat ze het aan een Hall of Fame quarterback ontbreekt.

Lees ook:Uniek Fossiel Gevonden In Minnesota
Lees ook:Jenn Sterger Is Geen Goudzoeker
Lees ook:Arm Brett Favre Officieel Dood
Lees ook:Headcoach Vernoemt Zoon naar Favre
Lees ook:Brett Favre Opnieuw In De Spotlights

Eén reactie op “Favre Weer Een Vrij Man

  1. Steve

    I think he should just face facts and sign with the Decator Staleys.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.