Goksite Voorspelt Bestemming Michael Vick

Go Mickey!

Go Mickey!

In de mooie Amerikaanse economie wordt consumenten nu de mogelijkheid geboden om op het team te gokken waar Michael Vick zijn loopbaan voortzet. De website BetUS.com heeft twee teams in het bijzonder op het oog.
De Pittsburgh Steelers en de New England Patriots zijn volgens de gokkers de meest logische eindbestemming van Vick. Voor elke dollar die je bij de gokpaleizen inlegt, krijg je er vier terug. Wij raden Maarten van den Broek aan eens een kijkje te nemen op de site.

De wilde ‘hunch’ van de website is niet eens vreemd.

Zoals we gisteren al konden prijsgeven heeft coach Belichick van de New England Patriots een bewezen track-record met probleemkinderen. Hij bracht een tweede hoofdstuk voor de in het slop geraakte loopbaan van running back Corey Dillon en wist ook de carriere van ster receiver Randy Moss weer zin te geven. Zonder dat beide spelers hierbij ook maar een keer in contact kwamen met autoriteiten. Voor Michael Vick is Belichick dus wellicht het vaderfiguur waar hij al zo lang op wacht.

Ook de Pittsburgh Steelers lijken niet far fetched. De formatie heeft in Charlie Batch een backup, die weinig tot de verbeelding spreekt. Bovendien is Ben Roethlisberger -in afwachting van zijn verkrachtingszaak- misschien niet de goede kracht om nu een franchise op te bouwen. De Steelers hebben verder een geschiedenis met lichtvoetige Afro-Amerikaanse quarterbacks (Kordell Stewart): een greep die ze zowel succes als teleurstelling bracht.

Ikzelf zie de Patriots nog steeds als de meest logische locatie. Al is het maar omdat Belichick de Wildcat-formatie van Miami een verschrikkelijke klap wil verkopen. Een koekje van eigen deeg zal Belichick wel willen toedienen, aangezien hij vorig jaar met grote cijfers van Miami verloor.

Mijn eindbestemming voor Vick? McDonalds. Maar die kan ik in de lijst nergens terugvinden.

Lees ook:Pittsburgh Slachtoffer Van Conspiracy?
Lees ook:Michael Vick: Van Bak Naar Stripclub?
Lees ook:Gepensioneerde Aanvaller Daagt Patriots Uit
Lees ook:Zwarte Atleet Uit Atlanta Verdient Aan Honden
Lees ook:Vick Nog Steeds Obsessief Met Honden

Eén reactie op “Goksite Voorspelt Bestemming Michael Vick

  1. Rob

    Hier zijn twee gedachten:

    Jets
    Rams

    Stiekeme gedachte, misschien niet nu: Bronco`s

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.