Fantasy Q: Larry Johnson Een Kankergezwel?

Oncoloog

Oncoloog

Larry Johnson. In 2006 was die naam een garantie voor hyperactieve Fantasy Football eigenaren. Met een gemiddelde van 1770 yards en 18 touchdowns over de laatste twee seizoenen waarin hij had gespeeld. kon niemand om het product van Penn State heen. Maar hoe schalen we Johnson in 2009 in? Vorig jaar werd hij bestempeld als een kankergezwel voor de kleedkamer. Hij zeurde en klaagde en scoorde maar vijf touchdowns. Onkarakteristiek?
For starters: Johnson is gelukkig. En dat is hij al een tijdje niet geweest. Hij prijst de spelers, de coaches en zelfs het nieuwe spelsysteem. Een speler die gelukkig is komt tot betere prestaties. Vraag maar aan Chad Ochocinco. Of aan Madden.

De afgelopen twee seizoenen onder coach Herm Edwards liep hij 1433 yards en maar 8 touchdowns binnen. De Chiefs presteerden all-around slecht. Dat is volgens mij niet de Larry Johnson die we in 2009 te zien krijgen. Ik denk dat ik maar even aan de 30-jarige running back ga snuffelen. Het kan zomaar eens het laatste jaar zijn, voordat het dertigers-dilemma toeslaat.

De Chiefs hebben met Matt Cassell een (weliswaar onbewezen) field-stretcher, die vijandige verdedigingen in ieder ervan kan weerhouden de box te vullen. Met Atlanta’s Michael Turner terugkerend als Fantasy Franchise Player kan ik me er bovendien bijna geen buil aan vallen.

Lees ook:Carriere Van Larry Johnson Bij Chiefs Over
Lees ook:Kansas City Chiefs Fans Haten Running Back
Lees ook:Ook Miami Dumpt Veteranen
Lees ook:Tijgerstrepen Doen Larry Johnson Goed
Lees ook:Twee Zure Bommen Op Washington

Eén reactie op “Fantasy Q: Larry Johnson Een Kankergezwel?

  1. Philly Eagle

    Toch een beetje jammer dat -in het kader van dit topic- het overlijden van een van de grootste defensive masterminds in de NFL, Jim Johnson, hier totaal niet genoemd wordt.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.