Grote Namen Onder Slachtoffers Van Turk

Vuilnis

Vuilnis

Bijltjesdag in de National Football League zou eigenlijk een eigen televisie-format moeten krijgen, zodat football-nerds zoals ik met popcorn voor de buis kunnen zitten. Het regent namelijk ontslagenen en hierbij beperken de NFL teams zich niet alleen tot vuilnis. Af en toe zit er ook een grote naam tussen.
Dominic Rhodes bijvoorbeeld. De Buffalo Bills deden een aardige duit in het zakkie om Rhodes naar het team toe te halen, maar de samenwerking ging uiteindelijk nergens heen. Hetzelfde overkwam ook Jeff Garcia. De 39-jarige veteraan was naar Oakland gehaald om daar wat mensen te pushen, maar voelde zich zelf nog te veel basisspeler. Omdat hij met een backup rol geen genoegen kon nemen, staat hij nu thuis zijn vrouw een veeg uit de pan te geven.

Ook voormalige receivers staan maandagmorgen in de rij om hun werkloosheidbriefje in te vullen bij de Amerikaanse UWV. Receiver Ronald Curry kon niet blijven plakken bij de St Louis Rams, terwijl speedster Ashley Lelie na nog geen maand zijn koffers alweer mocht pakken in Kansas City. Ook Admirals-fans mogen op deze dag treuren, want Ruvell Martin heeft de eindstreep niet gehaald bij de Green Bay Packers.

Een leuk filmpje over de ontslaggolf vind je op NFL.com.

Lees ook:Vince Young Moet Wilde Haren Kwijt
Lees ook:Verdediger Gooit Zichzelf in Uitverkoop
Lees ook:NFL Draft Kent Leuk Begin
Lees ook:Op De Bank Met World Bowl XIII
Lees ook:CFL Verweert Zich Tegen NFL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.