Vikings 5-0 Voor Eerst Sinds 2003

Happy Vikings!

Happy Vikings!

De Minnesota Vikings verbeterden hun record afgelopen zondag naar 5-0 door de beroerd slechte St. Louis Rams te verslaan. Aan de hand van de 40-jarige (sinds 11 oktober) quarterback Brett Favre won de ploeg met 38-10. Het was de 400ste overwinning uit de geschiedenis van de ploeg. Het was tevens de beste seizoenstart uit de (lange) loopbaan van Favre.

St Louis had het verlies grotendeels aan zichzelf te danken. Met drie fumbles was de overwinning nooit binnen handbereik. St Louis stond na zeven minuten spelen al op een onverkomelijke achterstand. Met het verlies hebben de Rams nu de 14e nederlaag op rij achter de kiezen, de langste actieve reeks in de National Football League.

De Rams blijven een van de weinige teams zonder winstpunten. Tennessee, Kansas City en Tampa Bay houden St Louis nog gezelschap. Zowel de Carolina Panthers als de Cleveland Browns wisten de eerste overwinning van het seizoen te scoren.

Carolina deed dat door in eigen huis de Washington Redskins te verslaan met 20-17. De Panthers deden zichzelf vooral in het begin van het duel pijn, maar konden uiteindelijk de ploeg uit de hoofdstad beteugelen. Door de overwinning ziet de toekomst van Redskins hoofdcoach Jim Zorn erg treurig uit — zeker met coaches als Bill Cowher, Mike Shanahan en Mike Holmgrem als pensionadas in de coulissen.

Cleveland Browns won met 6-3 van de Buffalo Bills. In een draak van een wedstrijd was Cleveland de minste slechte ploeg van de twee. Cleveland mag overigens running back Jamal Lewis wel dankbaar zijn met z’n 117 rushing yards, want van de quarterback moest de formatie het niet hebben. Spelverdeler Derek Anderson wist -een week nadat receiver Braylon Edwards de ploeg heeft verlaten- slechts twee van de 17 ballen raak te gooien voor 23 yards.

Hej. A win is a win!

Lees ook:Sam Bradford Eerste In NFL Draft
Lees ook:49ers Nemen Wraak Voor Favre Fout
Lees ook:File Voor Tweede Draft Pick
Lees ook:Delhomme Haalt Zijn Gram
Lees ook:Auteur Neemt Loopje Met Super Bowl Geschiedenis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.