Michael Vick Naar Buffalo

Vick Drink

Vick Drink

Consternatie in het kippenhok. Tony Dungy -vriend en long time adviseur van Michael Vick- heeft door laten schemeren dat de Buffalo Bills tijdens het offseason interesse hadden om de ‘hondenliefhebber’ toe te voegen aan de selectie. De Bills hebben geen bewezen quarterback (Gibran Hamdan schijnen ze geen kans te willen geven) en de ploeg heeft sinds 1996 de playoffs niet meer gehaald.

De gedachte dat Michael Vick mogelijk kan worden toegevoegd heeft tot gemengde reacties geleid volgens dit artikel. Sommige spelers, waaronder Lee Evans, prezen de loopjongen – maar zagen geen toekomst voor hem in Buffalo. Andere players raakten al opgewonden bij het idee alleen.

Persoonlijk zie ik de missie van Vick in Buffalo niet slagen. Als er ook maar een beetje mojo in de tanks van Vick was overgebleven, hadden we dat nu wel in Philly tot uiting zien komen. In plaats daarvan schraapt Vick de bodem van de statistieken af op zoek naar een beetje respect. Hij heeft dus dusver 6 yards gegooid en 27 yards gelopen.

Meest pijnlijk aan het artikel? De constatering dat de Buffalo Bills al twee quarterbacks hebben in Ryan Fitzpatrick en Trent Edwards. Hamdan staat volgens de buitenwacht al met een been bij het CWI.

Lees ook:Hamdan Met Een Voet In Toronto
Lees ook:Owens Helemaal Los Voor Buffalo
Lees ook:Commissioner Duwde Vick Richting Philly
Lees ook:Video: Publieke Excuses Michael Vick
Lees ook:Vick Is Opgejaagd Wild

4 reacties op “Michael Vick Naar Buffalo

  1. MB

    Humorvol geschreven :D
    Vick de loopjongen…sja ‘vroeger’ had ‘ie zich geschaamd voor die 26 yards. Maar da’s meer dan ie een halfjaartje geleden van muur tot muur kon lopen denk ik ;)

      /   Beantwoorden  / 
  2. Thomas

    ik hoop dat de eagles hem de tijd blijven geven. als hij eind dit seizoen nog niks gedaan heeft moet hij maar weg, maar ik hoop niet dat ze hem halverwege het seizoen al releasen.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Wilco

    Hmmmm, een nieuwe football league…de CWI?? :P
    California, Washington, Indiana Football league?
    Canadian West Inuit league?
    Colleagues Work International?
    Iemand die de verbingingen tussen Hamdan en de eerste ‘naam’ ziet(die met de staten)???

      /   Beantwoorden  / 
    1. Wilco

      Ik weet trouwens wel dat CWI staat voor Centrum Werk en Inkomen.

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.