Hoeren Scouten College Spelers (Strafbaar)

College Students

College Students

Het is rond deze tijd van het jaar dat universiteiten op pad gaan om footballertjes te recruiten voor hun programma. Sommige colleges verbreken hierbij de regels en zetten hoeren vrouwelijke studenten in om de prospects gunstig te stemmen. In Tennessee bijvoorbeeld, waar een aantal appeteitelijke dames werd ingezet om Byrnes High School defensive end Brandon Willis naar campus te lokken.

Willis ontkent in alle toonaarden. Tenminste, hij ontkent niet dat de knappe dames hem een bezoekje brachten, maar wel dat seks met hen heeft gehad. En dat de wulpse borsten iets van doen hadden met zijn beslissing om voor de school te kiezen.  De vader van Willis was nog iets directer:

“Het is de bedoeling dat mijn zoon American football gaat spelen. Het is niet de bedoeling dat mijn zoon naar de universiteit gaat om dames te scoren. Als ik mijn zoon daarvoor naar college stuur, dan in ieder geval niet naar Tennessee. Lekkere wijven genoeg aan de Westkust.” (quote iets aangepast om het verhaal wat sappiger te maken, Ed.)

Hoe dan ook… vrouwelijk schoon inzetten om er zelf aan te verdienen is op menig niveau in onze samenleving simpelweg verboden. Tenzij je een modellen- of castingbureau runt natuurlijk. De NCAA zal deze gang van zaken dan ook zeker onder een vergrootglas leggen.

Lees ook:Zoon Montana Naar Washington Huskies
Lees ook:“Two Girls, One Cup”, Maar Dan Met Urine
Lees ook:Nederlandse Competitie Trapt Af met Jubilaris
Lees ook:Super Bowl In Een Winter Wonderland?
Lees ook:Niners Verzekeren Zich Met Kaepernick

2 reacties op “Hoeren Scouten College Spelers (Strafbaar)

  1. mb

    Misschien moeten de dames de commissioner ook maar n bezoekje brengen?

      /   Beantwoorden  / 
  2. Wilco

    Ik zie het probleem niet……..deze dames hebben gewoon alles over voor hun college. Ik zou zeggen misbruik van maken als 16-19 jarige HS knul zolang het nog kan.
    —————-
    Ik ben ook nog steeds niet verbonden aan een NCAA college, dus mochten mensen mij willen overtuigen. Be my guest.
    Als Florida Kelly C en Jen stuurt teken ik morgen nog :P (http://i.cdn.turner.com/si/2008/sioncampus/09/17/carrington/kelly_carrington.jpg, http://www.superkrediet.be/blog/2008/09/20/naaktfotos-kelly-carrington-playboy-playmate-of-the-month/, http://d.imagehost.org/0163/gatorhottieJenStark3.png, http://d.imagehost.org/0942/gatorhottieJenStark1.png)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.