Weekend Ako Voor Live Blogs

Bloggen

Bloggen

Okay, die-hard football fans. Het wordt tijd dat jullie eens achter dat digitale televisiekastje vandaan kruipen en de laptop op schoot halen voor wat live blog actie. Speciaal voor jullie zet ik namelijk mijn vooravond op de kop en kruip ik al bij de vroege games achter de computer. Het zou leuk zijn als jullie -met mij- delen in jullie ervaringen en gedachten bij de twee meest sensationele affiches van het aanstormende NFL-weekend. Toevallig beide NFC matchups.

Op zaterdagavond kijken we omstreeks de klok van 22:30 uur of Kurt Warner zijn vuurwerk van afgelopen weekend kan herhalen. Mijn onderbuik zegt van ‘yes’. Wie de op een na beste verdediging in de NFL kan bestoken voor bijna 400 yards door de lucht en vijf touchdowns, die kan dat ook met de verdediging van de Saints (die als 25ste gerangschikt zijn). De hamvraag is alleen: wat zetten Drew Brees en de Saints daar aanvallend tegenover? Heb ik uberhaupt wel tijd om mijn hersenspinsels op de blog te knallen — of word ik om de haverklap onderbroken door touchdown gezang?

Op zondag gooi ik om 19:00 de laptop open om live blogverslag te brengen van het treffen tussen de Dallas Cowboys en de Minnesota Vikings. Een van de sterkste formaties van dit moment (aah, toothpaste, please) trekt de Metrodome binnen om fossiel Brett Favre voor eens en voor altijd naar zijn pensioenplan te sturen. Dat wordt uiteraard bloggen met een sarcastische ondertoon en jullie hulp is hierbij zeer gewenst.

Het wordt een weekend om nooit te vergeten. Laten we daarom gebroederlijk bij elkaar kruipen en onze emoties delen.

(koor zingt gospel – kaarsjes branden)

Lees ook:Live Blog: Green Bay at Arizona
Lees ook:Live Blog: NFC Conference Championship
Lees ook:Blogger Doet Aanzoek Aan Vrouw
Lees ook:Replay Live Blog: Cowboys at Vikings
Lees ook:Een Nieuw NFL Seizoen Op Blog.NL

9 reacties op “Weekend Ako Voor Live Blogs

  1. Rutger

    and sing Kumbaya?

      /   Beantwoorden  / 
  2. Marc

    …and pray for some divine, or should I say divisional, intervention perhaps?

      /   Beantwoorden  / 
  3. Martijn

    Ik vond de live-chat wel erg leuk afgelopen zondag, ondanks ik maar 1 helft erbij ben geweest :$
    Ik verbaas mij trouwens over de poll die hiernaast staat vermeld over wie de superbowl gaat winnen. Waarom schatten de stemmers de kansen van de Chargers zo laag in???? Ik persoonlijk denk dat de winnaar van de AFC de superbowl gaat winnen (en dan ga ik er ook maar vanuit dat dit of de Colts of de Chargers zijn;))
    En nu wil ik geen pro-Cards verhaal horen ;) , maar graag argumenten :P

      /   Beantwoorden  / 
    1. Dennis

      How about them Cowboys!

        /   Beantwoorden  / 
    2. Marc

      Als ik de experts zou moeten geloven, hebben de Chargers het beste team, maar ik kies toch voor de Colts. Het scoren van TD’s is voor Manning en zijn vrienden een gegeven. En dat kunnen ze op elk moment in de wedstrijd, wat de stand ook is. Dat kan de offense van de Chargers ook. Maar met twee speed rushers als Freeney en Mathis hebben de Colts een defense die druk kun zetten op de QB van de ander. Bovendien geven ze haast geen grote pass plays op. Dat gevoel heb ik minder met de D van de Chargers.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Dennis

        In de AFC zie ik de Chargers ook als het sterkste team, ze hebben ook de makkelijkste wedstrijd in de divisie payoffs, zie ze gemakkelijk winnen van de Jets. De Colts kunnen het weleens moeilijk krijgen tegen de Ravens, in het reguliere seizoen wonnen ze ook maar net!
        In de NFC lijkt me op dit moment de Cowboys niet te stoppen ze hebben alles om de Superbowl te halen vooral de defense maakte indruk op mij tegen de Eagles, de druk op de QB van de tegenstander is groot, en de D. Ware is super de laatste wedstrijden en de cornerbacks maken ook steeds meer indruk en de runnin’ game is fantastisch met Jones, Choice en Barber! Denk echter wel dat ze moeilijk gaan krijgen tegen de Vikings, want volgens mij hebben die dit seizoen thuis geen één wedstrijd verloren. In de andere wedstrijd zie ik de Saints gewoon winnnen van de Cardinals!
        Mijn voorspellingen voor Conference Finals:
        Ravens @ Chargers
        Cowboys @ Saints

          /   Beantwoorden  / 
        1. Marc

          De Ravens hebben teveel problemen in de secondary. Ed Reed is gewoon niet 100% fit. Bovendien zijn de Colts dat gezeur over het benchen van hun starters meer dan zat en willen ze hoe dan ook een statement maken zaterdag. Ik denk ook dat het Dallas-Saints wordt in de NFC.

            /   Beantwoorden  / 
    3. Martijn

      Ha, Chargers staan nu derde in de poll :D :D
      Go Chargers!!!

        /   Beantwoorden  / 
      1. Marc

        Na dat bedenkelijke dansje van LT, hebben de Chargers voor mij alle geloofwaardigheid verloren Martijn!

          /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.