Super Bowl Party Brengt (Nog) Geen UFL

_MG_3581_resize

Foto: Bob de Calonne

Voor de mensen die vanaf het begin bij de deuren van Claus Event Center in Hoofddorp stonden te wachten was er geen ontkomen aan: American football hoort thuis in Nederland. Met meer dan 240 bezoekers –waaronder Bekende Nederlanders als Cees Geel- was de opkomst van nachtbrakers opnieuw hoog. Zeker na de opening credits (een spine chilling filmpje over de Amsterdam Admirals) ging er een diepe zucht door de zaal met football liefhebbers. Wanneer komt American football terug naar Nederland?

Toch kwam er op de avond zelf geen sluitend antwoord op die vraag. Hoewel Shaun Hill in een interview nog hintte dat hij via defensive linecoach Jim Tomsula had begrepen dat er sterke indicaties zijn van een nieuwe Europese league, bleef een directe boodschap uit. De UFL had ervoor gekozen de lippen nog even stijf op elkaar te houden, ondanks meerdere verzoeken van de organisatie. Een boodschap wordt echter wel binnenkort verwacht.

Hoofddorp bleek een centraal verzamelpunt van internationale footballfans, maar het gros droeg nog steeds een oranje tricot. Op deze avond verkoos de Orange Army echter massaal voor de New Orleans Saints te juichen. Een keuze die in de slotminuten goed bleek uit te pakken.

Lees ook:Opnieuw Super Bowl Party In Hoofddorp
Lees ook:Speciale NFL Speler Op Super Bowl Party
Lees ook:Sam Bradford Beproeft Geluk Met Draft
Lees ook:Chris Johnson Hitstige Fantasy Stud
Lees ook:Glenn Pakulak Naar Super Bowl Party?

Eén reactie op “Super Bowl Party Brengt (Nog) Geen UFL

  1. DrAtomic

    Slechte foto… ;)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.