Marc Bulger Gewipt In St Louis

 

Clean out your shit

Clean out your shit

Ah, don’t you just love the off-season! Circa een week na The Biggest Show On Earth mag de backup van The Greatest Show On Turf zijn spullen pakken. Quarterback Marc Bulger -die Kurt Warner als quarterback verdrong bij de St Louis Rams- heeft volgens deze journalist zijn kastje uitgeruimd.

Het bleek voor het team management onmogelijk de spelverdeler te behouden tegen een salaris van 8.5 miljoen dollar. Zeker aangezien de prestaties van Bulger de afgelopen drie seizoenen dat bedrag helemaal niet waard zijn geweest. Bulger is ver voor de free agency deadline van 5 maart op straat gezet, wat zijn spelersmakelaar in staat moet stellen om een mooi plekje voor de veteraan te vinden.

Ondanks dat de Rams nu zonder bewezen starter zijn (de twee backups van Bulger in 2009 waren niet echt om over naar huis te schrijven) valt het te betwijfelen of het team een quarterback draft. De formatie heeft de first overall pick in de NFL Draft in april, maar kenners hebben weinig vertrouwen in de Quarterback Class of 010. Sta daarom niet raar te kijken als de Rams een mooie trade uit de hoge hoed toveren met een team dat wel een ervaren senior rond heeft lopen.

 Donovan McNabb zit al bij de telefoon te wachten — en ik ben geintrigeerd door de mogelijkheid dat Michael Vick ooit in St Louis speelt.

Lees ook:Greatest Show On Turf Nu Geschiedenis
Lees ook:Bulger Blessure Goed Voor Rams
Lees ook:Bulger Ontslagen Na Bradford Auditie
Lees ook:Gebroken Pink Voor Marc Bulger
Lees ook:Arizona Niet Onder Indruk Van Leinart

7 reacties op “Marc Bulger Gewipt In St Louis

  1. Jonathan

    Zit er dik in dat Bulger er volgend seizoen niet meer is, maar dit is geen bron…

      /   Beantwoorden  / 
  2. Wilco

    Saaai, vets die gecut worden…kickers die veel ste veel geld krijgen….Redskins coaches die weer iets roepen over een over there prime players. Het is weer offseason.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Thomas

    Ik heb nog wel een madden gespeeld waarin Bulger een 90+ speler was. Maarja, dat was madden, de man heeft inderdaad al jaren geen bal meer geraakt….

      /   Beantwoorden  / 
  4. Marc

    Pfffff….lijkt me geen pretje om voor de Rams te moeten werken. Geen franchise QB, een uncapped jaar die er aan zit te komen, wel of niet verhuizen naar LA. Ik ben echt benieuwd welke keuzes ze gaan maken: Pakken ze Suh met hun 1st pick en een jonge QB in de latere rondes? Of ga je juist voor een franchise QB (Bradford, Clausen, McCoy?) i.p.v. Suh? Of gaan ze hun 1st pick verhandelen, om meer picks te verzamelen? Of is het aantrekken van een ervaren QB (Mike Vick!) in free agency een optie? Alleen maar vragen en tot dusver geen antwoorden. Spags, waar men je aan begonnen!!!

      /   Beantwoorden  / 
  5. Thomas

    MV is geen free agent. Als ze die van de Eagles willen overnemen moeten ze iets inleveren.

      /   Beantwoorden  / 
  6. Thomas

    check check. hij is wel free agent! sorry!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Marc

      Nee, je had het toch goed gezien Thomas. MV gaat het laatste jaar van hun zijn huidige contract in en is dus géén free agent. Maar dat geldt ook voor McNabb en Kolb! Over keuzes maken gesproken…Groet, Marc

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.