Wildcats Speler Deed Zijn Eigen Zus

Take a look at me now...

Take a look at me now...

Daar het Nederlandse amateurfootball schijnbaar ontzettend veel bezoekers trekt, heb ik even met de kop gespeeld om hier ontzettend mee te scoren. Het gaat echter om een speler van het Amerikaanse Abilene Christian. Die dragen ook de Wildcats toevoeging. O-liner Tony Washington was –voordat hij meedeed aan de NFL Combine– een grote onbekende. Hij liet echter ontzettend goede dingen zien, waardoor scouts hem opeens inschatten als een second-round offensive line draft pick. Het addertje? Washington vergreep zich op 16-jarige leeftijd aan zijn eigen zus (destijds 15). Scouts zijn in rep en roer. Wat nu te doen?

De scouts zijn het er allemaal over eens dat Washington -puur op basis van prestaties- een plek in de NFL verdient. Maar welke scout holt terug naar zijn General Manager of hoofdcoach om Washington ook daadwerkelijk aan te bevelen? Het gesprek zal een rare wending krijgen als de GM of coach de hatelijke vraag stelt of de speler ook nog iets op zijn kerfstok heeft waar teamgenoten vanaf zouden moeten weten. En dat is volgens de scouts het meest prangende probleem. Rookies hebben het in de National Football League al moeilijk — laat staan rookies die in het verleden sex hebben gehad met een bloedverwant.

Persoonlijk denk ik dat een priveleven buiten het sportleven staat. Een professionele sport is wat dat betreft net een full-time baan. Bovendien is het akkefietjes nu al zo’n zeven jaar oud en kan Washington nauwelijks verantwoordelijk worden gehouden voor zijn jeugdzonden — zeker omdat blijkt dat hij uit een gebroken gezin is gekomen. Washington verdient in ieder geval het recht om zich staande te houden in een lockerroom. Als er daar gehakt van hem wordt gemaakt, kan hij altijd nog beslissen om een mooie cent bij te verdienen. Er schijnt aardig wat geld rond te gaan in het dog fighting circuit.

Lees ook:Predictor Stick: Week 2
Lees ook:Washington Begeeft Zich Op Glad Ijs
Lees ook:Grote Beer Op Rooftocht In Californie
Lees ook:NFL Potloodventer Vrijgesproken
Lees ook:Welkom Bij Het Kruitvat

4 reacties op “Wildcats Speler Deed Zijn Eigen Zus

  1. Wilco

    Dat is ziek man….ik zou hem pycholoog eens goed laten onderzoeken, je moet in het Goodel tijdperk geen al te rare dingen tegenkomen. Maar wel een talentje natuurlijk.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Dennis

    Raiders denken aan Tomlinson, zou wel heel spectaculair zijn!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Marc

      Veel belangrijker is dat Russell, McFadden en Heyword-Bey gaan presteren Dennis! All that guaranteed money is going down the drain man! Russell gaat zo goed als zeker starten, dus krijg je sowieso een passing offense. Dan heb je veel meer aan een RB die goed is het oppikken van de blitz, checkdowns en screenplays. Types als Darren Sproles, Chester Taylor. LT zou wel een rol kunnen spelen als RB in 3rd down/red zone situaties. Gecombineerd met een rol als mentor van McFadden, kan het werken. Groet, Marc

        /   Beantwoorden  / 
      1. Dennis

        LT op weg naar de Jets, hele goede zaak voor de Jets! Benieuw hoe goed LT gaat zijn achter misschien wel de beste offense line in de NFL! Een andere optie voor LT zijn de Vikings maar hier zal die veel minder spelen, aangezien ze fumble all day in de gelederen hebben!

          /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.