Hamdan Pist Naast Pot In Buffalo

Open competition? You kidding me?

Open competition? You kidding me?

Quarterback Gibran Hamdan heeft iets te snel besloten om Buffalo te verlaten. Hoofdcoach Chan Gailey heeft namelijk besloten dat er geen front-runner is –in zijn ogen- voor een basisplek op de quarterback positie. Gailey –een voormalig coach in NFL Europe- dicht de drie kandidaten evenveel kansen toe. In dit geval hebben we het dus over Brian Brohm, Ryan Fitzpatrick en Trent Edwards.

Hamdan besloot een week geleden namelijk te vluchten naar Canada om daar zijn geluk te beproeven. Om het ietsje pietsie moeilijker te maken voor de ex-Admirals  heeft de ploeg opnieuw een spelverdeler gecontracteerd.

Ach, Hamdan kan in ieder geval een thuiswedstrijd van zijn Bills bezoeken als het team het jaarlijkse uitstapje naar Toronto maakt. Hamdan kan dan vast aanspraak maken op een vrijkaartje.

Lees ook:Hamdan zondag Back-up Bill
Lees ook:Gailey Looft Backup Vince Young
Lees ook:Knietjes In Buffalo Goed Beschermd
Lees ook:Hamdan Abrupt Met Pensioen
Lees ook:Hamdan Nu Een Jaar Kleermaker

Eén reactie op “Hamdan Pist Naast Pot In Buffalo

  1. MB

    De uitspraak van de coach is natuurlijk bedoeld om alle QBs zo goed mogelijk hun best te laten doen. Misschien hebben salarisonderhandelingen er ook nog mee te maken. Ik kan me niet voorstellen dat hij nu totaal geen voorkeur heeft. Ik denk dus dat Hamdan er goed aan heeft gedaan zijn heil ergens anders te gaan zoeken -mits hij daar natuurlijk speeltijd gaat krijgen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.