Tebow Lult Zich Naar Tweede Ronde

Should I get there with candlelight?

Should I get there with candlelight?

Quarterback Tim Tebow heeft zich positief weten te onderscheiden bij Buffalo Bills adviseur Jim Kelly. De oude rot in het vak (verantwoordelijk voor menig Super Bowl verlies) had afgelopen week een etentje met de vaak vereerde college spelverdeler. Het tweetal deelde wat anecdotes uit, praatte over het leven en over football. Puur op basis van dit gesprek voelt Kelly zich er prima bij om Tebow aan te bevelen als Draft pick… in de tweede ronde.

Want voor Kelly om een first-round aan te bevelen moet hij hem eerst ook daadwerkelijk in actie zien. Dat is momenteel nog niet gebeurt en ook nog niet door de Bills aan de oud-quarterback gevraagd. Het openlijke advies van Kelly -breed verkondigt via de media- moet Tebow in ieder geval genoeg moed geven om de NFL Draft live bij te wonen. De wijze woorden van iemand zoals Kelly geven toch een boost aan zijn Draft stock – al is het maar door de druk die is ontstaan nu een van de teams ermee schemert hem al in de tweede rond te pakken.

Ondertussen speelt zich aan de top van het draft board nog een interessante strijd af tussen quarterback Sam Bradford en Jimmy Clausen. Bradford schijnt zelf ook in te zien dat het zijn carriere niet goed doet als hij in St Louis tot marteltuig wordt gebombardeerd. Hij probeert daarom nu via de media Washington Redskins hoofdcoach Mike Shanahan te charmeren door te stellen dat hij het fantastisch zou vinden om voor hem te spelen.

Lees ook:Nog Geen “Boner” Voor Tebow
Lees ook:Buffalo Bills Hebben Geen Excuses Meer
Lees ook:Loopbaan Sam Bradford Lijkt Voorbij
Lees ook:Sam Bradford Eerste In NFL Draft
Lees ook:Tebow Slaagt Voor NFL Debuut

Eén reactie op “Tebow Lult Zich Naar Tweede Ronde

  1. Marc

    Kan hij dan echt over water lopen? Je zou het haast gaan denken…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.