Backflip Sensatie Naar New York

Geschrokken?

Geschrokken?

De Seattle Seahawks hebben in de eerste ronde goede zaken gedaan. Nadat ze eerder in de eerste ronde Russell Okung hadden gekozen, mochten ze met de tweede keuze in de eerste Draft safety Earl Thomas toevoegen aan de selectie. Ook de New York Giants maakten een kwaliteitspick. De ploeg zag eerdere draft favorieten als CJ Spiller en Rolando McClain van het Draft Board verdwijnen, maar kon zich (met de 15e pick) alsnog gelukkig prijzen met defensive end Jason Pierre-Paul.

De pick was een klap in het gezicht van de Tennessee Titans, die Pierre-Paul hoog bovenaan het verlanglijstje hadden staan. Pierre-Paul was een YouTube sensatie voor zijn serie atletische backflips. De Titans moesten een pick later genoegen nemen met high motor defensive end Derrick Morgan, die in veel mock drafts nog in de Top 10 werd genoemd. Morgan was Defensive Player of the Year in de ACC vorig jaar en krijgt alle ruimte om te excelleren naast nieuwbakken miljonair Tony Brown.

Overigens duurde het na de pick van Morgan niet lang voor de San Francisco om de keuze te maken. De 49ers lieten quarterback Jimmy Clausen nog lekker thuis voor de televisie zweten door opnieuw een offensive lineman te kiezen in offensive guard Mike Iupati.

En daarmee komt onze NFL Draft coverage voor deze avond ten einde.

Lees ook:Tennessee Behoudt Oud-Admiraal
Lees ook:San Francisco Zet Serie Van Sprongetjes In
Lees ook:Update: Things You Don’t Want Your Draft Pick To Say
Lees ook:Draft-waarde verhogen via YouTube
Lees ook:Jammie, nog een Mock Draft!

Eén reactie op “Backflip Sensatie Naar New York

  1. Wilco

    Nou al ten einde, zonde.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.