Veteranendag In NFL – Oudjes On The Move

Boos

Op de derde dag van de NFL Draft verwisselden er nog heel wat veteranen van NFL-team. Meest noemenswaardig waren de trades van LenDale White, die in Seattle wordt herenigd met zijn oude college coach, en Jason Campbell. De quarterback raakte in Washington expandable met de komst van Donovan McNabb en mag zijn geluk nu in Oakland proberen. Oakland gaf Washington een fourth-round draft pick in 2012 cadeau.

Vooral de situatie in Oakland is meteen een situatie om scherp in de gaten te houden. De aanval van Al Davis liet vorig jaar onder de lethargische JaMarcus Russell geen sporen van activiteit zien, maar onder vervanger Bruce Gradkowski werden toch nog wat duels gewonnen. Wat een verademing zal de komst van Campbell zijn – een onmiddelijke upgrade.

Oakland had zelf trouwens ook nog tijd om wat veteranen te verschepen. Linebacker Kirk Morrison zag hoe donderdagavond zijn opvolger Rolando McClain werd gedraft. De leading tackler van de Raiders -de afgelopen vier jaar- mag zich nu dienstbaar maken voor de Jacksonville Jaguars.

Lees ook:Campbell Glijdt Uit In Oakland
Lees ook:Washington Moet Uitkijken Voor Swine Flu
Lees ook:Donovan McNabb Naar Redskins
Lees ook:Americanfootball.blog.nl Mock Draft
Lees ook:Lethargische Oakland Ster Richting UWV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.