Verdediger Belooft Skins De Playoffs

Uitdaging

Uitdaging

DeAngelo Hall is al een paar keer tijdens zijn loopbaan in de problemen gekomen vanwege zijn grote bek. Voeg daar zijn laatste uitspraak ook maar aan toe. De verdediger van de Washington Redskins gelooft er namelijk heilig in dat zijn formatie dit jaar de NFC East domineert. Elf of twaalf overwinningen moet haalbaar zijn, aldus loshippige verdediger.

Hall baseert zijn uitspraken op de komst van Donovan McNabb, die in zijn ogen de afgelopen seizoenen de divisie sowieso al domineerde. Bovendien gaat DeAngelo (zoals altijd) uit van eigen kracht en van eigen talent. Ter opinievorming: de Redskins eindigden vorig jaar met een 4-12 record. Zijn baldadige voorspelling zou betekenen dat de ploeg uit Washington volgend jaar drie keer zoveel wedstrijden gaat winnen als dit jaar.

Lees ook:Haar Graffiti Nieuwe Mode NFL
Lees ook:Redskins Nog Verder Grond In Getrapt
Lees ook:DeAngelo Hall Wint Van Bears
Lees ook:DeAngelo Hall Wil Weg Uit Atlanta
Lees ook:Hall gaat vrijuit in Sideline-ruzie

Eén reactie op “Verdediger Belooft Skins De Playoffs

  1. Dennis

    Pretty good D in DC! Als ze McNabb een beetje beter beschermen dan Campbell, Portis weer presteerd als vanouds en ze in de red zone td’s maken in plaats van fg’s, sluit ik het niet uit.
    Playcallin’ was vorig jaar ook een lachertje in DC, remember de trick play vs de Giants lig nog dubbel als ik eraan denk. De Skins pakken komend minimaal 7/8 zeges!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.