NFL Substance Abuse Program Lachertje

Snorkelland

Snorkelland

Houston Texans linebacker Brian Cushing was vorige week het mikpunt van de media, omdat hij werd betrapt op het gebruik van Performance Enhancing Drugs.

Maar terwijl de league er prat op gaat om dit soort ‘offenders’ bij de kladden te pakken, daar laat ze duidelijk steekjes vallen met betrekking tot het gebruik van ‘street drugs’. Een anonieme NFL-speler doet een schokkend verhaal uit de doeken in de New York Daily News.

Lees ook:Willie Pile over Admirals Verleden
Lees ook:Van Bust tot Bajesklant
Lees ook:Oscar-winnaar ‘The Blind Side’ Behekst
Lees ook:10 Zondaars in het Nieuws
Lees ook:UFL Breidt Uit Naar Europa

5 reacties op “NFL Substance Abuse Program Lachertje

  1. Marc

    Verbaasd me niets dit verhaal! Echt beschamend dat de league dit toelaat. Nu moet Goodell leiderschap tonen. Anders hebben termen als ‘holding players to a higher standard’ en ‘protecting the shield’ geen enkele waarde.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Jonathan

    Schokkend verhaal valt wel mee. Zal voornamelijk om marihuana gaan, iets waar ze heel fel op zijn in de VS. Zullen wat recreatieve coke gebruikers tussen zitten – wat je in Nederland ook hebt in de eredivisie voetbal en waarschijnlijk ook in AF-Nederland. Meth en crack zal meevallen omdat dat een stuk verslavender werkt en je dus niet ‘even lekker een zomer gebruikt’. Bovendien heeft dat ook een veel grotere impact op je lichaam dan marihuana.

    Beetje loos nieuws in een anti-drugs Amerika. En wat een speler doet in zijn privĂ© leven is niet aan mij. Ja, hij heeft een voorbeeld functie, maar er zijn geen spelers, of nauwelijks spelers, die publiekelijk geassocieerd worden met drugs. Ik denk dat de grootste drugs problematiek vooral voortkomt vanuit de armoede in Amerika, niet met wat sterren die op de feestjes in de weekenden met hun neus in de poeder hangen of wat wegroken…

      /   Beantwoorden  / 
    1. Marc

      Kan me goed vinden in je verhaal Jonathan! Armoede & drugs houden elkaar idd in een soort houtgreep, waar velen (helaas) niet uitkomen. Echt verschrikkelijk om te zien…In dat licht is de impact van een succevolle professionele sporter echt huge. Als je bijvoorbeeld kijkt naar een Deion Sanders, die hield als speler wel van een feestje hier en daar, maar daarnaast deed hij ook ontzettend veel charity work. Vooral in zijn Dallas periode. Nu hij gepensioneerd is dat alleen maar intensiever geworden. Daarom hoop ik dat ook een Pacman Jones het straks fantastisch gaat doen in Cincy. Talk about a powerful message dude! Groet, Marc

      P.S.: Waar zat je in Canada?

        /   Beantwoorden  / 
      1. Dennis

        By the way fantastisch hoe de Bengals bezig zijn, gasten een 2de kans geven, het legt ze geen windeieren!

          /   Beantwoorden  / 
        1. Jonathan

          Ik ben dan persoonlijk weer geen fan van Pacman. Het verhaal wat ik gehoord heb van wat hij gedaan heeft, krijgt hij helemaal geen kans. Ik weet het zelf ook nog niet zo goed met de Bengals. Enerzijds natuurlijk super dat ze spelers een tweede kans geven, maar het is een beetje too much. Jammer dat ze zo’n beetje het enige team in de league zijn, samen met de cowboys dan.

            /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.