De Avond Van Roethlisberger In Beelden

Rapport

Rapport

De Freedom of Information Act is fantastisch. Het stelt gewone burgers zoals jij en ik in staat om inzage te krijgen in de politierapporten, nadat een zaak is afgerond of geseponeerd. Zo ook in de vermeende verkrachtingszaak van Pittsburgh Steelers quarterback Ben Roethlisberger. En die 18 beelden zeggen meer dan duizend woorden.

a) De vrouwen op de foto lijken vrij gewillig. Het is dan ook geen wonder dat het slachtoffer nu aangeeft dat ze Roethlisberger nooit fysiek van zich heeft afgevochten. Aan de andere kant lijken de chicks op de foto’s wel redelijk dronken. Voor mannen geldt dan nog steeds: stoppen als ze ‘nee’ zeggen. Of de dames knevelen, voordat ze de tijd hebben om uberhaupt ‘nee’ te zeggen (grapje, dames…)

b) Foto 15 laat zien dat er in het wc-hokje, waar het incident plaatsvond, genoeg gespetterd is. Lijkt me opeens een vreselijk beroep, ondanks de romantische ondertoon in CSI: Miami.

c) Wat stellen in hemelsnaam foto’s 16 tot en met 18 voor. Ik hoop dat deze foto’s per abuis in het stapeltje terecht zijn gekomen en dat ze van de woonkamer van de rechter zijn. Ik kan me immers niet voorstellen dat dit daadwerkelijk foto’s zijn van de kroeg waar het vermeende misdrijf heeft plaatsgevonden. Wat een hol.

Lees ook:Archiefje Schaars Geklede Dolphins Cheerleaders
Lees ook:Brett Favre Laat Blauwe Plekken Zien
Lees ook:Breaking Nieuws Over Akwasi Mensah
Lees ook:QB Opnieuw In Sexual Harassment Zaak
Lees ook:Comazuipen Niet Langer Aan Leinart Besteed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.