FIFA Bezig Met Bavaria, Bepaalt Finalisten Met Loterij

Latex

Latex

Miljarden gaan er momenteel om in de voetbalwereld. De FIFA heeft haar macht laten zien. Laten zien dat ze landelijk autoriteiten kunnen dwingen tot wetswijzigingen en onverantwoorden investeringen. Laten zien dat ze de belangen van sponsoren tot in de gevangenis verdedigt. En laten zien dat ze oranje Bavariameisjes behoorlijk wat schrik kunnen aanjagen. Maar diezelfde  miljardenorganisatie laat het aankomen op lotjetrekken als meer dan twee teams gelijk eindigen in de poule.

Een grote schande. Natuurlijk zijn er wel wat tie-brekers. Aantal punten, onderlinge resultaat, doelsaldo — maar daarna stokt de creativiteit van de meest machtige bond ter wereld. Mag ik de FIFA heren aanraden te gaan praten met de heren van de NFL. Misschien dat ze er nog wat inspiratie opdoen. In het hedendaagse voetbal worden steeds meer statistieken opgeslagen en bijgehouden. Het moet niet al te moeilijk zijn daar een tie-breaker op los te laten.

Mijn suggestie? Aantal reddingen van de vijandige keeper. Het laat zien dat je in ieder geval de pretentie hebt om aanvallend te voetballen en ook nog eens creatief genoeg bent om af en toe de keeper te bestoken. Ik weet overigens dondersgoed dat Nederland bij deze tiebreaker vroegtijdig zou sneuvelen, maar dat is dan maar even zo.

Lees ook:Ochocinco Speelt Gelijk In ‘Fifa 2012′
Lees ook:Ook UFL Heeft Twitter
Lees ook:Marlon Etnel In De Tandpasta
Lees ook:Yahoo! Inruilen Voor NFL?
Lees ook:To LT or Not To LT?

Eén reactie op “FIFA Bezig Met Bavaria, Bepaalt Finalisten Met Loterij

  1. Raymond

    Perry,
    De bavaria meisjes schrik aanjagen???
    Ik zag dat ze erg goed werden “beveiligd”…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.