Admirals’ Dick Gaat In Bavaria Babes

Dutch Dress

Dutch Dress

Ik werd gisteren overladen door smsjes toen de Bavaria Babes op de landelijke televisiezenders werden vrijgelaten. “Ik heb toch helemaal niets met die meiden van doen,” dacht ik nog.

De smsjes waren qua inhoud echter nogal verhelderend. Niemand minder dan Dick begeleidde de meisjes door de mensenmassa heen. Voor wie Dick niet kent: Dick was de Inspector Gadget die het Admirals-team tussen 2001 en 2007 met raad en daad bijstond. Als beveiligingsbeamte was hij door de National Football League ingehuurd om onze spelers -in het na de 911 aanslagen onveilig geworden Nederland- te begeleiden.

Dick deed dat met verve. Hij was bij de spelers zeer geliefd vanwege zijn open houding. Groots was dan ook het vermaak toen hij de selectie van 2007 bedankte met een t-shirt: “I’m the Dick from Amsterdam”.

Sinds Dick geloof ik duidelijk ook in karma. Wie goed doet, goed ontmoet. Oftewel: vermaak een aantal professionele footballspelers en krijg er twee Bavaria Babes voor in de plaats terug.

Lees ook:Meadowlands In 12 Uur Omgebouwd
Lees ook:(Video) Cheerleader Genomen Door Footballteam
Lees ook:90 Dollar Pizza In Dallas
Lees ook:Making Of… USA Sports Bikini Special
Lees ook:BNR: “Admirals Fans Uitzonderlijke Gekken”

3 reacties op “Admirals’ Dick Gaat In Bavaria Babes

  1. Marc

    Next time Gadget! Next time! Wat een leuke cartoon was dat zeg.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Wilco

    ”Dick deed dat met verve. Hij was bij de spelers zeer geliefd vanwege zijn open houding. Groots was dan ook het vermaak toen hij de selectie van 2007 bedankte met een T-shirt: “I’m the Dick from Amsterdam”.

    Ik verwacht door op die link te klikken het T-shirt te zien, wordt ik naar een webwinkel van een catalogus door gelinkt. Probeer je zo extra geld te verdienen of wordt dat automatisch gedaan door de verstrekkers van deze ….blog.nl?

      /   Beantwoorden  / 
  3. Perry Hendriks

    Automatisch. Sorry… als ik straks ooit mijn eigen blog heb, dan….

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.