Gisele Bundchen Vel Over Been Na Bevalling

Bums-in-seats

Bums-in-seats

Het bewijs dat het offseason trainingsprogramma te zwaar is bewijst Tom Brady. Zijn vrouwtje trainde na de geboorte van hun kindje gewillig mee met manlief Tom. De trainingen zijn zo heftig dat topmodel Gisele Bundchen voorlopig weinig werk zal krijgen. Alle vrouwelijke rondingen, uitgezonderd de voederspenen voor de kleine, zijn verdwenen. Door special contributor MvdB.

 

 

De enige catwalk die Gisele nog te zien krijgt is de Wild Cat formatie van de Dolphins, die over de Patriots van Tom heenloopt.

De papparazzi  hebben toch wel het bewijs geleverd dat de magere modellen niet meer in de mode zijn. De foto’s van Giselle terwijl ze uit de sportschool snelt, zorgen voor plaatsvervangende schaamte, waarbij je al snel neigt om een bordje Uncle Ben’s rijst voor te schotelen om haar fatsoenlijk te voeden. Zo jammer Tom. Niet raar opkijken als de spelverdeler van de Patriots gaat voor een volgend kind bij een andere moeder. Want de volgende Brady Punch blijft niet zonder botbreuken…

Toevoeging hoofdredactie: Wij zien de bron van MvdB’s ergernis niet zo. Eenmaal gephotoshopped ziet Gisele Bundchen er toch gewoon goed uit? Tenminste, voor iemand die bevallen is.

Lees ook:Gisele Bundchen Bevallen Van Zoon
Lees ook:Gisele Bundchen Vergalt Kansen New England Patriots
Lees ook:Journalistieke Valkuil: Niet Verliefd Worden op je Onderwerp
Lees ook:Gisele Bundchen Viert Record op Miami Beach
Lees ook:“Gisele Bundchen Trouwt Met Quarterback”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.