Leren Van Kopzorgen Chris Henry

R.I.P.

R.I.P.

Het is al een klein weekje oud dit nieuws, maar ik heb toch even moeten laten bezinken. Chris Henry zou een chronische hersenaandoening hebben gehad die zijn gedrag ten tijde van zijn dodelijk ongeval (vallen uit een pick-up truck) zou hebben beïnvloed. Voor mij een reminder dat ik mijn eigen hoofd wat beter moet gaan beschermen. Ik twijfelde de laatste tijd nogal aan het advies van mijn neurochirurg om te stoppen met voetballen, vanwege een cyste in mijn hoofd ter grootte van bijna een tennisbal. Aldus special contributor MvdB.

Waarschijnlijk moet ik dus mijn afscheurde kruisband en binnenband dankbaar zijn dat mijn American Football carrière na een eerste training niet van de grond is gekomen. De botsingen in AF had ik ondanks de helm waarschijnlijk niet overleefd. Volgens de neuro-chirurg werkt mijn vochtbel als een spons, waardoor een flinke klap een hersenbloeding tot gevolg heeft. Het verklaarde destijds wel mijn chronische hoofdpijn en de extra dagenlange knallende hoofdpijn na het koppen bij gewoon voetbal, maar ik dacht altijd dat het niet zo ernstig was als de specialist zei.

Chris Henry wist zelf niet van zijn kopzorgen. Ik moet mezelf dan maar gelukkig prijzen dat ze dit twee jaar geleden per ongeluk ondekt hebben bij een routine MRI-scan vanwege migraine. Misschien moet ik de operatie ook niet langer uitstellen? Aan de andere kant… ik zie bij het voetbal ook mensen rondlopen met helmen tegenwoordig (Christian Chivu, Inter). Dus zou er nog een mogelijkheid zijn om niet meer langs de zijlijn te hoeven kijken, maar gewoon mee te doen?

Lees ook:Update: Chris Henry Dood Na Ongeluk
Lees ook:Chris Henry Liegt Op Zijn CV
Lees ook:Blessure Chad Johnson Ernstiger Dan Verwacht?
Lees ook:Chris Henry Ontslagen Door Bengals
Lees ook:Ochocinco Eert Dode Teamgenoot

Eén reactie op “Leren Van Kopzorgen Chris Henry

  1. Marc

    Stuck between a rock and a hard place…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.