Ochocinco In ‘The Ultimate Catch’

Several wrong places

Several wrong places

Cincinnati Bengals wide receiver Chad Ochocinco staat waarschijnlijk meer bekend om zijn recalcitrante gedrag, dan om zijn heerlijke stijl van spelen. Geheel in lijn der verwachtingen was de #85 van de Bengals dan ook gisteravond te zien in zijn eigen datingshow. Ochocinco is looking for love… in several wrong places!

De spelbepaler uit de AFC North bekijkt op een niet-conventionele manier met welke fraai-gevormde deelnemer hij een klik heeft. Hij laat de vrouwen namelijk spelletjes spelen in een soort eliminatie-achtige opzet.  Het centrale thema is hierbij American football. De producent die dat konijn uit de hoge hoed heeft getoverd, mag zichzelf eens flink op de borst slaan. Ik kan me namelijk iets voorstellen bij de pulling sled competitie… en ook iets bij de georganiseerde Tailgate Party met echte Bengals fans. Maar wat de link precies is met een beach volleybal competitie met witte bikini’s, dat mag Joost weten.

Joost zegt namelijk dat de schaarsgeklede bikini babes waarschijnlijk een kijkcijfertrekker waren. Hoeveel kijkers er precies hebben getrokken zullen we nooit weten.

Het is te hopen voor Cincinnati dat Ochocinco tijdens de showreeks genoeg testosteron kan opbouwen om fraai aan de trainingskamp periode te beginnen. Als de wide-out in dezelfde vorm als vorig jaar verkeert, dan kan het zomaar zijn dat de ploeg (met de toevoeging van receiver Antonio Bryant) een lekker jaar tegemoet gaat.

Lees ook:Ochocinco Wil Met Brandweerhelm Rond
Lees ook:Ochocinco Wil Worstelen Met Krokodil
Lees ook:Ochocinco Kondigt Boete Aan
Lees ook:Ochocinco Lobbied Voor T.O. Naar Team
Lees ook:Gamertag Chad Ochocinco Op X-Box Live

2 reacties op “Ochocinco In ‘The Ultimate Catch’

  1. Marc Tjon

    Child please…LOL! Number 85 is someone who actually ‘walks the walk’ after he ‘talks the talk’. Bovendien een prof die zijn vak zeer goed verstaat. Goed stukje Permeister! Groet, Marc

      /   Beantwoorden  / 
  2. wiljo

    laat mij er lekker buiten… ;-p

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.