“Hard Knocks” Met Verwijfde Jason Taylor

Crowders bitch

Crowder's bitch

Jason Taylor kan een echte bitch zijn. Althans, dat zegt Miami linebacker Channing Crowder. De verdediger kijkt er naar uit om zijn voormalige ploeggenoot terug te zien op de populaire HBO-serie ‘Hard Knocks’.

‘Hard Knocks’ is een documentaire over de harde trainingskampen van de NFL. Voor deze editie reist de cameraploeg af naar New York JetsĀ – een formatie die sowieso al in de spotlights staat, maar die door uitspattingen van de hoofdcoach inmiddels is uitgegroeid tot een van de titelkandidaten. De ploeg uit New York kent veel nieuwe personen, waaronder ook Taylor. Taylor -die de ploeg tijdens zijn dienstjaren in Miami nog uit de grond van zijn hart haatte- is een key spelers.

Maar wel eentje die er altijd voor zorgt dat zijn makeup goed zit. Zegt althans Crowder. Volgens Crowder is Taylor een manwijf — een diva die er altijd voor zorgt dat de schedel mooi geschoren is en dat hij van zijn beste kant wordt gefilmd. Crowder gniffelt al als hij er aan denkt. “We hebben genoeg makeup die niet doorloopt als je football speelt,” zegt hij. “En Jason kan het weten, want hij droeg al makeup tijdens Dancing With The Stars.”

Je kunt er zeker van zijn dat de opmerkingen stevig in het achterhoofd van Taylor zitten als de ploegen elkaar tussen september en december twee keer ontmoeten.

Lees ook:Jason Taylor Kust Kont In New York
Lees ook:Pats Eindigen Sowieso Met Goede D-Line
Lees ook:Jason Taylor herstelt Familiewaarden!
Lees ook:Jets Voegen “Criminal Mind” Toe Aan Selectie
Lees ook:Swingende Beelden Uit NFL Kleedkamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.