Beste Receiver Favre Onder Mes

Favre

Favre

Brett Favre moet toch ook voelen dat hem een loer is gedraaid? Nog geen week nadat het football fossiel aangaf dat hij de Minnesota Vikings nog een speeljaar is verschuldigd, kondigt zijn beste receiver aan toch maar onder het mes te gaan. Receiver Sidney Rice werd zodoende afgelopen maandag geopereerd aan zijn heup.

Rice kampt al maanden met de blessure. Zijn plotselinge besluit om -twee weken voor het seizoen- toch maar onder het mes te gaan is vreemd. Het heeft er alle schijn van dat Rice is gevraagd om te wachten met zijn beslissing, totdat Favre officieel weer binnen de gelederen zou zijn. Favre heeft namelijk altijd te kennen gegeven dat hij alleen nog zou opdraven als er een gerede kans zou zijn om de Super Bowl te halen – en die kans wordt met het wegvallen van Rice een stuk kleiner.

De receiver heeft in ieder geval zijn fans aangegeven dat hij morgen op zijn blog uitleg zal geven over de plotselinge beslissing. Dit voedt nog meer de geruchten, want kennelijk voelt ook Rice dat hij ‘nodig’ iets uit te leggen heeft.

De receiver positie is dun gezaaid bij de Vikings. Rookie Percey Harvin kampt met ernstige migraine aanvallen en is ook geen zekerheidje. Om football-dino Favre toch een beetje tevreden te stellen, kocht de formatie gisteren Javon Walker aan. Walker en Favre waren samen succesvol bij de Green Bay Packers.

Lees ook:Brett Favre Blijft Van Footballveld
Lees ook:Drie Koningen Voor Brett Favre
Lees ook:Favre Niet In Vorm Van 2009
Lees ook:Minnesota Zonder Sterspeler Tijdens Kamp
Lees ook:Vage Ontwikkelingen In Seattle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.