Drew Brees Hitst Het Publiek Op

Who Dat

Who Dat

Vannacht slaat de vlam in de pan. En hoe! Niemand minder dan New Orleans Saints quarterback Drew Brees stookt vanavond het thuispubliek in de Super Dome op tegen directe tegenstander Minnesota Vikings.

Voorafgaand aan de kickoff gaat de spelverdeler namelijk het publiek voor in een “Who Dat” spreekkoor. Brees zal het stadion aanmoedigen mee te doen als de opruiende tekst “”Who Dat! Who Dat! Who Dat Say Dey Gonna Beat Dem Saints!” over de speakers galmt. Brees hoopt met de chant een nieuwe traditie te starten, die het publiek nog meer in de game zuigt. De quarterback heeft de ‘prep rally’ afgekeken van college football. Zegt Brees: “De teams daar hebben zoveel traditie. Daar gaat je haar recht overeind van staan”.

Ik zie er persoonlijk erg naar uit om de chant live op televisie te zien. Ik kreeg al kippevel toen het hele stadion vier jaar geleden tijdens Monday Night “The Saints Are Coming” zong. En dit bovenstaande riedeltje lijkt me nog vele malen indrukwekkender. Football is terug, na zeven kille footballloze maanden.

Lees ook:Brees Weet Niets Van Z’n Kind
Lees ook:Oprah Blundert Bij Drew Brees
Lees ook:Brees Een Furieuze Saints
Lees ook:Brees Vergalt Zomers Avondje In Miami
Lees ook:Drew Brees Nu Ook Goed In Homeruns

Eén reactie op “Drew Brees Hitst Het Publiek Op

  1. Chris

    Als het publiek nou ook nog iets orginelers weet te roepen dan, D-Fense!, GO (team naam), of J-E-T-S JETS JETS JETS dan wordt het misschien nog wat. Voetbal liedjes zijn niet alles maar wel stuk orgineler dan wat er van de NFL tribunes wordt geschreeuwd.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.