“Dirty” Harrison Opeens Een Engeltje

Harrison

Linebacker James Harrison kreeg vorige week een boete van $75.000 voor vuile hits op twee Cleveland Browns verdedigers. En hoewel Harrison moord en brand schreeuwde over de gevolgen voor zijn eigen spel, lijkt hij wel degelijk beinvloed door de hoge sancties — en nadruk van de National Football League op de nieuwe regels.

Nadat bekend werd dat de NFL meer gaat controleren op helmet-to-helmet hits liet Harrison nog doorschemeren dat hij overwoog om er de brui aan te geven. Toch stond hij afgelopen zondag op het veld tegen Miami Dolphins — en schijnbaar een heel ander persoon. Harrison geeft zelf toe dat hij zich inhield toen Miami running back Ronnie Brown het veld opstormde en net voor Harrison een knieval maakte. “Als ik mijn tackle had doorgezet, dan was mijn helm zeker tegen zijn helm aangekomen — ook al zette ik mijn tackle al laag in”, aldus de Pro Bowler.

Na de wedstrijd ontving Harrison een thumbs up van ex hoofd van officiating, Mike Perreira.

Lees ook:Moordende Linebacker De Pineut
Lees ook:Filmpje: Salto Mortale Van Running Back
Lees ook:Spelers Staken Na Verscherpte Regels?
Lees ook:Verkeerde Keuze Voor Run Ricky Run
Lees ook:Blount Geeft Opnieuw Een Hengst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.