KC Stuntelt Tegen Baltimore

Flacco

Flacco

De Baltimore Ravens reizen volgende week naar Pittsburgh om een vervolg te geven aan hun playoff avontuur. De formatie verschalkte zondagavond op redelijk eenvoudige wijze Kansas City Chiefs: 30-7. Kansas had de nederlaag vooral aan zichzelf te danken. De ploeg gooide er met de pet naar en liet het koppie in de cruciale derde kwart te snel hangen.

Daar was ook alle reden toe. De Chiefs leverden de bal maar liefst vijf keer in bij de Ravens. Matt Cassel gooide drie interceptions en de formatie fumblede ook nog eens twee keer. Vooral het derde kwart was een foutenbal. Baltimore liep in deze fase door toedoen van de turnovers ook eenvoudig weg van de thuisploeg.

De prestatie was KC oneigen. Tijdens het reguliere seizoen hadden de Chiefs de bal slechts 14 keer opgehoest. Baltimore gaf Kansas uiteindelijk in het laatste kwart de nekslag. Vermoeidheid zal hier een beslissende factor hebben gespeeld. De aanval van Baltimore stond maar liefst 41 minuten op het veld.