Jets Vliegen Over Gilette Stadium

Belichick

Stiff arm

Uit de grote mond van New York Jets hoofdcoach Rex Ryan blijken toch wel zinnige opmerkingen te komen. De motivator pur sang praatte zijn Jets zondagavond naar een sensationele upset overwinning tegen de New England Patriots: 28-21.
Brady werd de hele wedstrijd door de Jets verdediging in de mangel genomen (5 sacks) en gooide zijn eerste interception in 91 dagen. New England werd in de dagen voorafgaand aan het AFC-treffen neergezet als een onneembare vesting, maar had de grootste moeite met de Jets. De aanval had de afgelopen acht duels telkens meer dan 30 punten op het scorebord gekregen, maar kon de punten met een minuut te gaan in het derde kwart nog op een hand tellen.

Indrukwekkend staaltje van de Jets verdediging? Zeker. En ook de aanval van de Jets deed een duit in het zakje. Het was een prachtige touchdown catch van LaDainian Tomlinson, die de Jets in het tweede kwart op voorsprong zette. Het was een catch met een catch: juist dankzij de New England Patriots is de hand van de rappe running back niet bezaaid met kampioenschapsringen. Toen hij nog in het westen speelde, werden ‘zijn’ San Diego Chargers telkens op cruciale momenten uitgeschakeld door de Pats.

De Patriots waren zo gefrustreerd door de aanvallende onkunde, dat de ploeg een fake punt probeerde. Ook dat lukte echter niet. De bal werd door personal protector Eugene Chung gefumbled, waardoor de Jets een heerlijke veldpositie kregen op de helft van de Patriots. Vanuit deze ideale positie was het eerst L.T. die iedereen de hielen liet zien, waarna receiver Braylon Edwards de voorsprong makkelijk kon uitbreiden naar 14-3.

Mark Sanchez gooide zelfs nog een derde touchdown pass — juist op het moment dat leek alsof New England weer grip op de wedstrijd kreeg. Sanchez’ derde verdiende een schoonheidsprijs, dankzij receiver Santonio Holmes. Holmes liet zien dat hij zijn Super Bowl dramatiek nog niet was verleerd. Met een even zo spectaculaire als acrobatische endzone catch gaf hij New England het genadeschot. Holmes’ heroiek bezorgde New York een 21-11 voorsprong — een voorsprong die ze niet meer uit handen gaven.

Na de Colts en de Patriots, volgen voor New York nu de Steelers op Heinz Field. De laatste keer dat de ploeg uit New York naar Pittsburgh afreisde, won het met 22-17.

Lees ook:Opnieuw Spektakel Voor New York
Lees ook:Receiver Poetst Blazoen Op
Lees ook:Wees Gegroetje Redt Jacksonville
Lees ook:ESPN America Is Weer Als Vanouds
Lees ook:Jets Stelen Gelijkspel Van Cleveland

8 reacties op “Jets Vliegen Over Gilette Stadium

  1. Knurk

    what the hell, wat een pot, wat een sensatie. En daarom kijken we de play-offs, 2 fantastische potten weer dit weekend. Ongelooflijk, genieten. Patriots zien verliezen, maar vooral de jets zien winnen is echt niet in woorden uit te drukken. Kan voorlopig nog niet slapen door al de adrenaline en trek weer even een extra fles bier open. J-E-T-S JETS JETS JETS

      /   Beantwoorden  / 
    1. woutervz

      Yeahh baby, misschien wel de belangrijkste overwinning die ik ooit van de Jets gezien heb (superbowl uitgesloten want toen leefde ik nog niet) tweede AFC championship game, back 2 back WOEHOEEEEEE

        /   Beantwoorden  / 
  2. Marcel

    Dacht dat jij een ninersfan was.

      /   Beantwoorden  / 
    1. woutervz

      dan hebbie niet helemaal opgelet denk ik LOL

        /   Beantwoorden  / 
      1. marcel

        Oorzaak drank

          /   Beantwoorden  / 
        1. woutervz

          drank maakt meer gelukkig als dat je lief is

          I’ll take it LOL

            /   Beantwoorden  / 
  3. Rutger

    Jaja, de pats laten hun spel wel voor zich spreken, doen het praten op het veld wel. Ze leken de ‘Meiden van Halal’ wel met de Jets als Hans Teeuwen, als ze al wat zinnigs in te brengen hadden, de Jets hadden altijd een zinnig antwoord.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Wilco

    Ik heb opzich niks tegen de Jets maar ik vind Ryan gewoon een irritant mannetje. Hij is een geweldige D# coodinator maar een zak van een kerel. De manier waarop hij zich gedraagt daar hou ik gewoon niet van zeker niet als het een HC is. Maar alle complimenten naar het collective verdedigen van de Jets D#, die coverage was ongelovelijk…ik denk dat Brady ook wel ff heeft gedacht, verdomme waar is Moss.
    Die wedstrijd van Bears en Seahawks was gewoon niet playoffs waardig.
    Vanuit een football point of view zou ik een SuperBowl Jets-Packers wel kunnen waarderen. Hoe gaan de Jets Rodgers en zijn WR´s afstoppen en hoe gaat Sanchez niet INT gooien tegen die ballhawking DB´s van de Pack.
    Maar als fan zie ik liever de Steelers tegen de Bears.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.