Dagboek Dallas: Snakes On A Plane

SnakesMaarten van den Broek zag onlangs een langgekoesterde wens in vervulling gaan. De accreditatie voor het grootste eendaagse sportevenement ter wereld, de Super Bowl, werd goedgekeurd. Al snel sloeg de twijfel toe:’Durf ik wel?’, ‘Kan ik wel?’, ‘Vertrekt mijn vliegtuig wel?’. Voor de site houdt hij een dagboek bij. Zaterdagmorgen: Snakes on a plane

De strijd is begonnen. Op Schiphol! Packers tegen de Steelers met een voorproefje. Nog maar net bekomen van een hevige vrijage met de foullieur van Schiphol, wacht ik voor de gate gezeten naast twee rivalen voor de komende periode. Een Amerikaan in een Hines Ward-jersey en een Duitser in een Aaron Rodgers shirt. Het duo durft zich niet te wagen aan voorspellingen. Meer dan: “Een van ons tweeen (lees: de verliezer) heeft maandag een hele lange terugvlucht” wordt er niet uitgesproken. Gevolgd door wat herhalingen van nieuwsfeitjes over de mogelijke lockout.

De Steelers-fan laat zich duidelijk zien als leraar. Hij geeft zijn mening, bestrijdt de uitspraak van de Packers-fan. Waarbij de Duitse kaaskop zich gewillig knikkend tot leerling laat maken. Als dit makke lammetjes-gedoe een voorproefje is, kan de familie Rooney vast gaan kiezen aan welke vinger de zesde ring mag. Where is the trash-talking?

Had ik een volgepakte vlucht verwacht, is het maar halfvol. In uiterlijk vertoon ook weinig fans. Ik krab met toch even achter de oren of er wel een Super Bowl is. Een man met een authentiek Roethlisberger-shirt van de vorige Super Bowl en de gast met zijn Hines Ward-shirt zijn de enige vertegenwoordigers voor Pittsburgh. Vier Packers fans in tenue zijn er te tellen in het KLM-toestel.

Braaf slapend in hun stoel…. stiltje voor de storm?

Lees ook:Admirals Cheerleaders Reunie Aanstaande?
Lees ook:Packers Fan Met -40 Graden In Bikini
Lees ook:Schiphol Doet Lindy’s In De Ban
Lees ook:Favre Haalt Bloed Onder Nagels Vandaan
Lees ook:Trammelant Om Super Bowl Kaarten

Eén reactie op “Dagboek Dallas: Snakes On A Plane

  1. Dennis

    Lucky bastard, lekker naar de Superbowl! Steelers winnen by the way, ik sluit overtime trouwens niet uit!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.