Historische Drukke Week In NFL

NFL

NFL Locked in

De NFL Lockout, die fans zo’n half jaar in de greep heeft gehouden, lijkt over. Zo snel als vandaag zetten 32 teamvertegenwoordigers naar verwachting een handtekening. Onder een contract dat de National Football League de komende tien jaar in rustig vaarwater zal brengen. Hiermee breekt een hectische periode aan voor de NFL. Teams hebben immers maar 44 dagen de tijd om van hun formatie een kampioenschapsploeg te maken.

In die 44 dagen moet ontzettend veel gebeuren. Zo mogen de beleidsbepalers eindelijk met de rookies om de tafel om deze hun allereerste contract aan te bieden. Daarnaast moet de vrije markt worden afgestruind naar nieuwe puzzelstukjes en bestaat er ook nog zoiets tastbaars als trainingcamp. Tijdens een aantal moordende weken wordt nu niet alleen het playbook in de gehelmde koppies gestampt — het wordt ook nog eens in de praktijk tot uitvoering gebracht. Dit alles stoomt de teams klaar voor preseason (dat dit jaar waarschijnlijk nog verschrikkelijker wordt om naar te kijken ten opzichte van voorgaande jaren) en de kickoff van een nieuw seizoen. Op donderdag 8 september zien we uiteindelijk waar het allemaal toe leidt.

Gestuwd door zoveel positiviteit is deze blogger overigens meteen in zijn creatieve kraaienest geklommen. Morgen presenteren we hoe het nieuwe seizoen er op americanfootball.blog.nl en USASports.nl uit gaat zien!

Lees ook:NFL Stuurt CAO-Q&A Rond
Lees ook:Commissioner Goodell Niet Bij Fan Forum
Lees ook:Ruvell Martin Speelt Niet Tegen Niners
Lees ook:Presentator Wenst New Orleans ‘Katerina’ Toe
Lees ook:Miljoenencontracten in het verschiet

3 reacties op “Historische Drukke Week In NFL

  1. Dennis

    Heerlijk nieuws, mijn dag kan niet meer stuk!

      /   Beantwoorden  / 
  2. FREDmirals

    lockout lijkt over, lockout IS OVER!!!

      /   Beantwoorden  / 
  3. Huxx

    WOHOO, pas nog de world bowl, heerlijke hail mary van de us.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.