Gunslinger Terug Naar New York

Plaxico

Big Jacket

Wide receiver Plaxico Burress is gisternacht naar New York gevlogen voor een tete-a-tete met New York Giants hoofdcoach Tom Coughlin. Burress werd onlangs ontslagen uit de gevangenis, nadat hij twee jaar had gezeten voor illegaal wapenbezit. De Giants waren zijn laatste werkgever.

Er zal genoeg gezegd worden tussen Burress en Coughlin. De receiver was een van de meest spraakmakende ballenvangers van de club, voordat hij door de arm der wet werd gegrepen. Hij ving de winnende touchdown in Super Bowl XLII, maar werd het seizoen daarop gearresteerd. Nadat hij zichzelf met een geweer in het dijbeen had geschoten.

Burress staat in de belangstelling van de Texans, de Rams en de Eagles. Vooral de mogelijke samenwerking in de City of Brotherly Love intrigeert. Het zou betekenen dat de aanval van de groenen onder leiding staat van twee bajesklanten, gezien voormalig delinquent Michael Vick daar de scepter zwaait als spelverdeler. De receiver heeft er echter geen geheim van gemaakt dat hij een terugkeer naar New York wel ziet zitten. Het gesprek met Coughlin is hiertoe een goede eerste graadmeter.

Lees ook:Schietgrage Receiver Naar Jets
Lees ook:Burress Vijandig Ontvangen In Bak
Lees ook:Plaxico Burress De Nieuwe Vick
Lees ook:Pinokkio Liegt Over Invloed Van Reus
Lees ook:New York: Buikpijn Door Dog Killer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.