LeBron James Is Tebow Fan

LeBron James

King is Koning

Miami Heat basketballer LeBron James heeft zich aan de zijde geschaard van Denver Broncos quarterback Tim Tebow. Tebow is verwikkeld in een strijd om de basisplaats als quarterback samen met Kyle Orton, maar kreeg harde kritiek te verduren van NFL analyst Merril Hoge.

Hoge, die tapes van het 2010 seizoen aan het bekijken was, noemt de strijd om de basisplek in Denver een farce. Via Twitter liet hij weten dat hij niet onder de indruk was van het universiteitswonder. Volgens de analyst is er slechts 1 ding erger dan een gooiende Tebow – en dat is een Tebow die met de bal aan de wandel gaat. “Het is beschamend om te denken dat de Broncos met deze spelverdeler succesvol kunnen zijn,” was het uitroepteken van Hoge’s bevindingen.

Voor LeBron James was hiermee de maat vol. Hij mengde zich in het Twitter duel en liet doorschemeren het commentaar genant te vinden. Zeker omdat Hoge in zijn eigen speeldagen ook geen hoogvlieger was. “Misschien moeten we Tebow juist aanmoedigen, in plaats van hem met de grond gelijk te maken. Tebow is een harde werker. Hij komt er wel,” aldus King James.

Lees ook:Boston Strong voor Tebow
Lees ook:Voetbalgod Veroordeelt Billboard
Lees ook:Jay Cutler Wil Weg Uit Denver
Lees ook:Tebow Slaagt Voor NFL Debuut
Lees ook:Lions Vervelen Zich Met Tebow

8 reacties op “LeBron James Is Tebow Fan

  1. Marc Tjon

    Doe ‘s eerst een titel winnen meneer LeBron ‘ik durfde het laatste schot niet te nemen in money time tijdens de afgelopen NBA Finals’ James, voordat je analisten de maat neemt. Notabene in een tak van sport waar je de ballen verstand van hebt. Dus dat!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Dennis

    James heeft ongelijk ik schat Orton hoger in dan Tebow. Orton heeft het vorig jaar niet eens slecht gedaan!

      /   Beantwoorden  / 
  3. Perry Hendriks

    Ik denk niet eens zo zeer dat Lebron James Tebow boven Orton verkiest. Het gaat er meer om dat Tebow wordt neergesabeld, terwijl hij zijn best doet. Dat is waar Lebron op reageert.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Mark

    Inderdaad, er is helemaal niks mee wat LeBron James zegt, wat hij zelf presteert heeft daar naar mijn mening helemaal niks mee te maken. Misschien heeft Tebow het vorig jaar in zijn eerste jaar NFL het niet zo goed gedaan, maar als je zag hoe hij speelde bij de Gators denk ik echt wel dat het een hele grote gaat worden!

      /   Beantwoorden  / 
  5. Dennis

    Hij maakt inderdaad niet de vergelijking met Orton, foutje van mijn kant. Tebow was een goede QB in college, maar dat zal die in de NFL naar mijn mening nooit worden.

      /   Beantwoorden  / 
  6. Marc Tjon

    Guys, wat zijn jullie toch mild voor Queen James?! ;)

      /   Beantwoorden  / 
  7. Wilco

    Vanaf High School wordt er al tegen die jonge gezegt dat hij geen QB kan spelen op het volgende niveau. Het tegendeel heeft hij in de NCAA bewezen en dat zou hij ook zo kunnen doen in de NFL.

    Tuurlijk is hij geen standaart QB maar omdat iemand anders is betekend dat niet dat hij niet succesvol kan zijn. Die Hoge kijkt waarschijnlijk naar manier van gooien en accuracy…maar dat is nooit Tebows ding geweest. Hij moet het hebben van clutch plays en zijn instinct. Ik zou 10000000keer liever de bal in Tebows handen zien de laatste minuten van een wedstrijd dan van een Orton. Orton is goed wanneer er niks onverwachts gebeurd, de accountant, maar heeft niet dat magische beetje extra aan het eind. Tebow heeft dat na mijn mening wel. Dat zit er gewoon in bij hem, daar is hij mee geboren en daarmee zal hij sterven.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Dennis

      Tebow heeft een winnaarsmentaliteit en straalt meer uit dan Orton dat is absoluut een feit. Maar Orton is een betere QB heeft op Brady en Rodgers na de beste td/int ratio afgelopen seizoen en Tim Tebow heeft gewoon geen precisie in z’n pass dus zal het in de NFL nooit wat met ‘m worden en dit kun je ‘m ook niet meer aanleren dat heb je of heb je niet.

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.