Overdosis Terrell Owens

Shoarma

Mijn lichaam denkt dat het etenstijd is. Een mooi moment dus om een shoarmaschotel te bestellen. In afwachting van de scooter, dus alvast mijn eerste bijdrage aan de blogosphere sinds mijn terugkomst uit het tropische eiland Curacao. En wat een week om terug te komen: T.O. wil graag terug op het American footballveld.

T.O. keert, als het aan hem ligt, vandaag nog terug in de hoogste regionen van de National Football League. Na een rigoureuse recovery van een gescheurde kruisband -de receiver bezocht zelfs Azie om een stamcelbehandeling te ondergaan- denkt de recalcitrante wide out klaar te zijn voor football. Klein probleempje: vooralsnog lijken er weinig teams ook geinteresseerd in de receiver. Een openbare workout in Californie bracht net zoveel NFL-personeel op de been als mijn aantal barveroveringen in Curacao. Nul komma nul. Het komt voornamelijk omdat niemand die knie van Owens op die respectabele leeftijd echt vertrouwd. Jerry Rice zei het vorige week nog op SportsCenter: “Owens denkt misschien dat hij nog vooruit kan in de NFL. Maar het kan zijn dat zijn lichaam een foefje met hem uithaalt”.

De Tennessee Titans hadden interesse, zo riep louche spelersmakelaar Drew Rosenhaus. Maar de superagent kreeg het team niet zo ver om T.O. prive te testen, terwijl ze zonder Kenny Britt toch echt machteloos zijn in de lucht. Ook de New England Patriots zouden serieus onderzoek doen naar de handel en wandel van een van de meest spectaculaire ballenvangers in de NFL. Hijzelf vindt het prima. Ballen vangen van Tom Brady, zo is gebleken, is een mooie impuls voor een tweede start. Het zou in ieder geval een teken zijn naar vriend Chad Ochocinco – die heeft bewezen dat niet alle veteranen succesvol zijn onder Bill Belichick.

T.O. wil een contender. Zou hij nog op zo’n goede voet staan met Carson Palmer dat hij een uitstapje naar Oakland overweegt? Hij zou in ieder geval passen binnen de Raiders gelederen. Ik heb me altijd al afgevraagd, waarom Al Davis nooit de guts had om het enfant terrible naar zijn markt te halen. Al was het maar voor de Raider Nation. Hoe dan ook: de geruchtenmachine rond T.O. draait op volle toeren. Tot aan geruchten over zijn tweede zelfmoordpoging in zes jaar tijd.

Lees ook:Terrell Owens Afgeserveerd Door Topmodel
Lees ook:TO Aflopende Zaak in Dallas?
Lees ook:Eerste Conflict Owens in Buffalo
Lees ook:McNabb Opnieuw Favo QB van Owens
Lees ook:Terrell Owens Uitgerangeerd Bij Bills?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.