Wat Vind Jij Van AFBN American Football?

AFBN

AFBN

Okay, het is weer lekker druk op deze blog, dankzij de aanhoudende playoff-spanning. Dat betekent dat het de ideale tijd is om weer eens een enquete onder jullie neus te drukken. De AFBN wil graag namelijk graag weten wat jullie van de AFBN vinden.

Ik kan je geen gouden bergen beloven. Als je deze enquete invult krijg je helemaal niets. Wellicht een klein abonnement op een e-mail nieuwsbrief, maar geen goodies, geen reizen en ook geen geldprijzen. Wat je wel krijgt? De eeuwige lof dat je mee hebt geholpen om American football in Nederland naar een volgende niveau te tillen. Dat moet je wat waard zijn.

De enquete doe je hier en gaat vooral over het imago van de landelijke bond.

Lees ook:Laatste Kans Voor Onderzoek Naar Football Tijdschrift
Lees ook:Help Mee Aan Reebok Merchandise Tsunami!
Lees ook:Legt Commissie Hagen Bom Onder AFBN?
Lees ook:Eerste Peiling Enquete Football Tijdschrift
Lees ook:Super Bowl Merchandise Op Party

2 reacties op “Wat Vind Jij Van AFBN American Football?

  1. Huxx

    Hallo Perry,

    Ik ben nu bijna 19 jaar en het lijkt me te gek om american football te gaan beoefenen.
    Ik woon in Tilburg, zover ikweet is de dichtsbijzijnde club Eindhoven Raptors, en op deze site lag ik iets dergelijks dat je minimaal 19jr moet zijn om mee te mogen in de full contact versie.
    Heb je verder nog info voor mij, wat is nu de echte leeftijd om te beginnen? wat ben je ongeveer kwijt aan de spullen? is het mogelijk om je net zoals bij een voetbalclub binnen te lopen en aan te melden?

    Gr Hugo

      /   Beantwoorden  / 
  2. Perry Hendriks

    Hi Hugo,
    Het seizoen begint nu bijna, maar je kunt zeker als walk-on bij de beste trainingen gewoon aan komen waaien. De meeste verenigingen hebben wel een paar extra helmen en pads – en zullen de eerste training wat aangepast voor je laten verlopen.
    Ook zijn er elk jaar bij de meeste clubs zogenaamde rookie camps. Dat verhindert dat je midden tussen de veteranen valt en dat je met andere rookies rustig aan kunt beginnen! De rookie camps zijn speciaal voor spelers zoals jij! Overigens is 19 jaar een hartstikke mooie leeftijd. Just do it! Succes.
    Perry

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.