Weer Controverse Halftime Show Super Bowl

MIA

MIA

Acht jaar nadat Janet Jackson de wereld haar tepel liet zien tijdens Nipplegate, is er opnieuw controverse om een Super Bowl Halftime Show. Het was echter niet Madonna, die ervoor zorgde dat footballminnend Amerika over elkaar heen viel.

Tijdens de show, waarbij Madonna als een soort Cleopatra het veld werd binnengetild door slaven, was het artieste M.I.A. die de fout in ging. Voor het oog van de natie stak zij haar middelvinger op naar de camera. Of het een doelbewuste actie was, wisten ze bij de NFL ook niet. Wel lieten de woordvoerders zich ontvallen dat het ‘delay’ systeem van NBC duidelijk had gefaald. Sinds Nipplegate worden alleĀ live evenementen met een delay van twee seconden uitgezonden. Het waakzame oog van NBC was echter te laat om de middelvinger de ruimte in te schieten.

Ook even daarna zat de NFL op het puntje van de stoel. Madonna, kennelijk wel in voor een geintje, sprak na haar lyrics opeens de woorden “I am sexy and I know it” uit. Hierbij leek evenĀ  sprake van een wardrobe malfunction, toen haar broekje bijna van de heupen afviel. Madonna -die even daarvoor op een trap een misstap had gemaakt- liep hierna echter stoer naar boven de trap op.

De Halftime Show van Madonna rangschikt -wat mij betreft- bij de Top 5 Super Bowl Halftime Shows aller tijden. Andere in mijn rijtje zijn: Britney Spears, U2 na 9-11, Michael Jackson in LA en Prince.

Lees ook:Madonna Verloochent Middelvinger
Lees ook:Lingerie Bowl Naar Zaterdag
Lees ook:Masturberende Britney Spears in Foto’s
Lees ook:Presentatrice Door Super Bowl Uit Kleren
Lees ook:Tom Petty in Super Bowl XLII Halftime Show

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.