Admirals Memorial Weken Op USA Sports

Admirals

Admirals

Mensen vragen me wel eens of ik er nog wel eens aan terugdenk. Aan 29 juni 2007. Vaker dan je denkt, is dan mijn antwoord. Op deze Zwarte Vrijdag werd in 2007 werd NFL Europe in een kleurloze hotellobby in Frankfurt ontbonden. 260 medewerkers kwamen op straat te staan, duizenden American football fans verloren die dag hun geloof in de NFL.

Op 29 juni is het precies vijf jaar geleden dat er een einde kwam aan het avontuur van de NFL in Duitsland en Nederland. USA Sports eert daarom de komende maanden de Amsterdam Admirals. Op de eerste plaats door in het juni-nummer (op 7 juni in de winkels) in retroperspectief te kijken wat er precies mankeerde aan de E in NFLE. Wat doen de voornaamste pionnen van de Amerikaanse NFL tegenwoordig? En durven zij eindelijk uit de school te klappen over wat zij al wisten? Maar het verhaal op 7 juni is pas het begin van de ode. Tussen de verschijningsdatum en Thanksgiving veilt USASports.nl elke twee weken een uniek herinneringsstuk uit de glansrijke geschiedenis van de Amsterdam Admirals.

Meer over die weken op USA Sports weten? Check dan het verhaal op onze zustersite.

Lees ook:Lezer Vindt Vliegticket New York In Magazine
Lees ook:World Bowl XIII: Acht Jaar Geleden
Lees ook:Admirals Geschiedenis Uitgeveegd Door Nederlands Elftal
Lees ook:Admirals Boek Krijgt Andere Titel
Lees ook:Groot Europees Heldenonderzoek Van ESPN Classic

2 reacties op “Admirals Memorial Weken Op USA Sports

  1. Marcel

    Het blijft klote,hoop dat het ooit ………..

      /   Beantwoorden  / 
  2. Jaimy

    Ik ben trotse eigenaar van een respectabele gameworn/used admirals collectie en altijd opzoek naar nieuwe items. Dus mocht iemand iets van de hand willen doen? Drop even een mailtje svp! Dingen die hoog op het verlanglijstje staan is een worldbowl 2005 jersey en/of pants, en voor de rest ben ik benieuwd naar alles buiten dat! Kijk de reacties graag tegemoet! [email protected]

    Grt Jaimy

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.