Wie wordt de Nederlandse Bon Jovi?

Het nieuwe modewoord op dit weblog is toch wel AFL. Voordat we ons weer gaan verliezen in allerlei hoopvolle gedachtes, gaf David Baker de meest actuele stand van zaken. Tijdens het live interview tijdens de finale was het misschien niet zo duidelijk te verstaan, maar ik kon er geen Nederlandse naam bij ontdekken. Al was de scheidend commissioner van de Arena Football League hij niet zo specifiek als een paar weken terug in de media.

In the States behoren Pittsburgh, Boston en South Florida tot de grootste kanshebbers. Deze namen passeerden gisteren de revue. Baker gaf daarnaast aan dat een uitbreiding buiten de VS mogelijk is dankzij interesse van buitenlandse investeerders. Hiermee bleef hij algemener dan in begin juli toen alleen Berlijn en London als potentiële steden voor een AFL-team waren. Is er dan toch meer dan ijdele hoop?

Voor het interview met Stefaan Eskes zondag gepubliceerd wordt, kunnen we nog even dromen over een mogelijke Nederlandse teameigenaar van het kaliber Bon Jovi of John Elway… Lastig niet?

Lees ook:UFL Kijkt Overzees Voor Uitbreiding
Lees ook:Commissioner Duwde Vick Richting Philly
Lees ook:Nieuwe Sterren Bij Djalita Cheerleaders
Lees ook:AFL Commissioner Geeft Er De Brui Aan
Lees ook:Vliegtuig Vol Hoop Naar Florida

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.