Bradford Aanstaande Zondag Aan Het Roer

Heisman

Heisman

De loopbaan van de Million Dollar Baby start aankomende zondag. Quarterback Sam Bradford, tijdens de afgelopen NFL Draft de first overall pick van de St. Louis Rams, wist zichzelf in het preseason te bewijzen.

De coaching staff van St Louis heeft er alle vertrouwen in dat Bradford geen deuk in zijn ego oploopt als het zondag even niet naar de zin gaat. Bij de Rams hopen ze dat hun miljoeneninvestering in de voetsporen treedt van toonbare rookies zoals Matt Ryan, Joe Flacco en Ben Roethlisberger. Bradford moet dat doen zonder de beste receiver van de formatie, Donnie Avery, maar met een volledig gezonde running back Steven Jackson.

St Louis speelt het eerste duel tegen de Arizona Cardinals, die het in ieder geval moeten stellen zonder hun eigen miljoenenprojectje. Quarterback Matt Leinart werd -na drie onsuccesvolle jaren– door de formatie bij het straatvuil gezet.

Lees ook:Sterspeler Getroffen In Christchurch?
Lees ook:Sam Bradford Eerste In NFL Draft
Lees ook:Westbrook Richting De Rams
Lees ook:In De Rats Voor De Rams
Lees ook:Rams hebben Verpleegsters nodig

2 reacties op “Bradford Aanstaande Zondag Aan Het Roer

  1. Dennis

    Voor de Jets valt alles op zijn plaats, Revis tekent zijn contract, en de Patriots moeten het hele seizoen hun corner Leigh Bodden missen!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.