Hall Of Fame Maakt Hold-Outs Week

Canton

Canton

Canton maakt sterren week. De gedachte om ooit zelf een Hall Of Fame ceremonie bij te wonen is te groot. Het is dan ook niet verwonderlijk dat drie (potentiele) sterren gisteren hun handtekening onder een contract zetten en maandag hun trainingskamp aanvangen.
Atlanta Falcons wide receiver Roddy White is de grootste naam die zich meldt. Goed voor Atlanta, want de ploeg had een klein probleem op de positie. Sportjournalist Adam Schefter heeft uitgevogeld dat de deal zo’n 50 miljoen dollar waard is, verspreid over 6 jaar. Een kleineĀ 19 miljoen is gegarandeerd.

Het is een karrige deal, zeker als je deze afzet tegen het geld dat Seattle Seahawks uitgeeft aan first round draft pick linebacker Aaron Curry. Over dezelfde contractduur ontvangt de college-ster 10 miljoen dollar meer. Bovendien is zijn geld ook meer waardevast. 34 Miljoen is namelijk gegarandeerd. A sign of the times? Seattle onthulde de contractdetails via de Twitter-pagina van de club. Billy McMullen werd slachtoffer van de deal.

Eerder al bereikte Denver overeenstemming met running back Knowshon Moreno.

Lees ook:Verdediger Gooit Zichzelf in Uitverkoop
Lees ook:Cardinals Storten Als Kaartenhuis In Elkaar
Lees ook:NFL Draft Kent Leuk Begin
Lees ook:Bradford: Een 86 Million Dollar Baby
Lees ook:Profclub Maakt College Student Miljonair

8 reacties op “Hall Of Fame Maakt Hold-Outs Week

  1. Wilco

    Welke ex-Admiral QB is op dit moment passing yards leader in NFL pre-season??? Weet je het antwoordt :P

      /   Beantwoorden  / 
    1. DrAtomic

      Heb je ook live zitten kijken Wilco?

        /   Beantwoorden  / 
      1. Wilco

        No….ik ben zo ‘gek’ om werk te hebben waarvoor ik om 4.45 van huis moet. Dus ik dacht deze skip ik wel ff en dan kan ik donderdag waarschijnlijk net de hele Ravens-’Skins kijken.

          /   Beantwoorden  / 
        1. DrAtomic

          hehehe, toen rolde ik er in.

            /   Beantwoorden  / 
  2. DrAtomic

    Altijd lekker om Hamdan vertrouwd bovenaan in de statistieken te zien: http://www.nfl.com/gamecenter?game_id=54723&displayPage=tab_gamecenter&season=2009&week=PRE0

    Qua werkelijke performance deed hij het goed zeker gezien het feit dat hij echt nul komma null tijd kreeg van zijn o-line. Helaas niet meer dan een fieldgoal eruit gehaald wel 1x een dikke pass voor een TD gegeven maar de receiver was drukker bezig met zich afduwen dan met het vangen van de pass. Daar kregen ze dan ook een offensive pass interference op tegen. Voor de rest heel veel zeer korte checkdown plays, waarmee het hem in ieder geval wel lukte om 1st downs te halen. Probleem was wel dat hij daardoor alle plays nodig had om de 1st downs te behalen en de drives dus kapot liepen op penalties. Al met al wel een goede performance van onze Gibran.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Bliss

    Juist onder druk is Hamdan een klasbak. Nog steeds ondergewaardeert. Bij de Admirals speelde hij ook zijn beste quarten als z’n o-line kraakte. Dat zijn de beste QB’s.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Rob

    Zit vanaf 20.00 uur te kijken nu. En ineens…weg ESPN . Iemand anders een optie?

      /   Beantwoorden  / 
    1. DrAtomic

      heb live gekeken; nfl network heeft vast nog wel een rerun ergens deze week (zit in gamepass hd (fuck upc)), anders slechte kwaliteit nfl network via: http://atdhe.net/index.html

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.