Pacman Op Weg Naar Arbeidsbureau

We blijven nog even in de Cowboys-hoek. Wederom mogen we het hebben over een open handen zijnde afscheid. Pacman is niet alleen een uitgerangeerd spel uit de tachtiger jaren, het is nu ook een uitgerangeerde footballspeler. Adam Jones hangt een levenslange schorsing boven het hoofd. Het oordeel wordt 16 november geveld, voor die tijd moet hij uit de problemen blijven. Onmogelijk natuurlijk, want meestal als je voorzichtig rondloopt met samengeknepen billen, ga je dingen omstoten, toch?

Effe een biertje drinken en effe duwen met je bodyguard is er niet meer bij tegenwoordig. Zeker niet als je Pacman bent. Roger Goodell zat te wachten op dit moment, ongetwijfeld… Hij is voorlopig vier wedstrijden geschorst en daarna wordt gekeken hoe hij zich in de tussentijd heeft gedragen. Als hij ook maar één keer slecht in het nieuws komt, kan hij op z’n minst naar dit seizoen fluiten.

Het moet zuur zijn voor de Cowboys. De ene tegenslag na de andere. Romo geblesseerd, Pacman geschorst en nu al te veel verliespartijen. Dit vraagt natuurlijk om een fantastisch comeback verhaal voor America’s Team… Zo niet dan neemt Pacman zijn hoofdcoach mee in zijn val.

Lees ook:Wat Als Goodell Over De Schreef Gaat?
Lees ook:Pacman naar de CFL
Lees ook:NFL Opnieuw Onder Vergrootglas
Lees ook:Saints Cheerleaders Zijn Ordinair
Lees ook:Pacman de Ring in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.