Slagveld in Cleveland

Cheap Shot Brady!

Cheap Shot Brady!

De Ravens hadden vannacht hun jaarlijkse terugkeer aan Cleveland. De franchise uit Baltimore die vroeger de Cleveland Browns heette, zorgde dat nog wel werd nagepraat over de wedstrijd. Niet vanwege het spel overigens. Het was bar en boos wat beide ploegen lieten zien. 16-0 was de winst voor de bezoekers. 13 punten waren werden in twee minuten na rust behaald. Of we toch mogen claimen dat het publiek en de kijkers thuis de grootste slachtoffers waren valt nog te bezien. Joshua Cribbs van de Browns ligt namelijk nog ingesnoerd in het ziekenhuis na een harde helmet-on-helmet hit en Ravens linebacker Terrell Suggs is waarschijnlijk weken uitgeschakeld door een vuile tackle in de knieën door Brady Quinn.

De quarterback van de Browns gooide zijn twee interceptie en begroef zijn frustratie in de knieholte van Suggs. De knullige ballengooier van Cleveland claimt dat hij een poging deed om degene te tackelen die zijn bal onderschepte en dat de linebacker in de weg liep. Een waardeloos excuus want zelfs met de grootste moeite kon Brady Quinne de speler niet bereiken met de vingertoppen. Een cheapshot in drievoud, waar Roger Goodell wat mij betreft flink het boeteboekje voor mag trekken.

Joshua Cribbs is eigenlijk het slachtoffer geworden van zijn eigen coach. Tijdens de laatste play van de wedstrijd toen nooit meer gewonnen kon worden liet hij de receiver een laterale pass gooien om iets te forceren (wat vraag je jezelf nu af?). Toen hij de bal net weggooide kwam Dwan Edwards van de Ravens binnenvliegen met zijn helm. Josh lag vervolgens even roerloos op het veld, omringd door biddende huichelaars van beide teams. Vannacht mocht de Browns speler daarom overnachten in het plaatselijke ziekenhuis. Ook Dwan Edwards zal dus wel een boete krijgen.

Het stikt tegenwoordig van de boetes in de NFL. Gemiddeld vier per wedstrijd. Gelukkig gaat het geld niet rechtstreeks in de zak van Roger Goodell, maar gaat het naar het fonds voor retired spelers.

Lees ook:Meer Jubel Voor 2 Nederlandse Cleveland Browns Fans
Lees ook:Cribbs Bezorgt Cleveland Winst
Lees ook:Belager Vriend LeBron James Naar Jets
Lees ook:Einde Van De Lijn Voor Brady Quinn?
Lees ook:Running Back Is Er Helemaal Klaar Mee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.