‘Oranje’ Warner Oogt Als Kampioen

Literatuur

Literatuur

Ik weet niet hoe lang ik het nog vol houdt, daarom dus maar even een Halftime Status Rapport. De Arizona Cardinals maken tijdens de Divisional Playoffs namelijk korte metten met de Carolina Panthers. In de kou en in de regen! Arizona ziet er -met uitzondering van de openingsdrive van de wilde katten- puik uit. Ruststand 27-7.

Update: Inderdaad. De Cardinals naar de volgende ronde in een drek van een tweede helft! Panthers QB heeft de pijp aan Maarten gegeven. Hoe smaakt ie, jongeman?

Receiver Larry Fitzgerald heeft 150 yards achter zijn naam staan, uiteraard allemaal op aangeven van de Oranje Messias Kurt Warner (die volgens insiders paarse onderbroekjes draagt, maar dat terzijde). Warner heeft twee touchdown passes gegooid en ziet er scherp uit. Panthers quarterback Jake Delhomme daarentegen niet: twee interceptions en een lost fumble zorgden voor het grootste deel van de Cardinals punten. 

Nu wordt het interessant. Met de Cardinals als de waarschijnlijke overlevende in de playoffs kan Kurt a) of bezoek bij zijn oude team New York Giants of b) terug naar zijn eigen knusse huis in de woestijn om tegen Philly te spelen. Ik schat zijn overlevingskans hier in beide gevallen hoog in.

Daarmee krijgt die hele ESPN America Launch Party ook nog eens een mooi tintje. Allemaal naar Claus Event Center om er daar een echte ouderwetse Admirals Party van te maken!

Lees ook:Tweede Admirals QB Met Miljoenengarantie
Lees ook:Admirals: Warner Deze Week Tegen Delhomme
Lees ook:Sterke Finish Warner Redt Cardinals
Lees ook:Delhomme op de Schopstoel
Lees ook:Warner Praat Met God… Speelt Football in ’09

3 reacties op “‘Oranje’ Warner Oogt Als Kampioen

  1. Bart Wiltens

    Prachtige overwinning voor Cardinals, wel 5 interceptions voor Delhomme op zijn verjaardag. Hoop dat de Eagles vandaag winnen dan geef ik de Cardinals in eigen kans zelfs een kans om de Superbowl te halen.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Dennis

    Zo wat een verrasing nooit verwacht dat de Cardinals zouden winnen en wat waren de Panthers slecht, DeAngelo Williams nauwelijks gezien Smith werd niet bediend en dan gooit Delhomme constant intercepties in dubbele dekking. Daaren tegen lekker gespeeld van de Cardinals met een fantastische Larry Fitzgerald, desondanks hebben de Cardinals weinig kans tegen de winnaar van Eagles/Giants!

      /   Beantwoorden  / 
  3. DrAtomic

    Ik vond de Eagles wel heel erg sterk spelen, hoop dat de Cardinals ze kunnen hebben.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.