Een Andrus in het Nauw, Maakt ….

Toen de liefde er nog wel was...

Toen de liefde er nog wel was...

Bart Andrus zal ongetwijfeld andere verwachtingen hebben gehad van zijn start bij de Toronto Argonauts. In een poging om het team de juiste richting in de forceren, schorst hij nu zijn leading receiver. In de ogen van Bart is Arland Bruce een stoute jongen die zich niet professioneel gedraagd. Bruce vindt op zijn beurt dat Andurs ‘het voorbeeld dat hij hier probeert te stellen terug kan brengen naar de NFLEurope, of waar hij dan ook vandaag komt’. Had Bart dit kunnen verwachten in een competitie waar Canadezen denken dat ze American Football kunnen spelen?

De move is niet alleen gewaagd omdat Arland Bruce de leading receiver is. De Argonauts hebben te kampen met een uitgeroeid groepje ballenvangers. Vrijdagavond in de uitwedstrijd tegen de Blue Bombers zal het over de grond gaan. Wellicht goed voor voorbeeldprof Jarrett Payton.

Aan de andere kant zat deze disciplinaire maatregel er toch al aan te komen. Arland Bruce is een prima donna die dit jaar al vier boetes kreeg opgelegd. Twee keer voor het missen van special teams meetings (daar ben ik te goed voor), een keer voor te luide muziek in de lockerroom (I hear you) en een keer omdat hij zijn playback in het vliegtuig achterliet (I am the playbook). De league beboete hem al voor zijn Michael Jackson immitatie tijdens vieren van een touchdown (I am a Start).

Benieuwd hoe deze disciplinaire maatregel gaat uitpakken. Krijgt Bart alle koppen dezelfde kant op of krijgt Bruce gelijk als hij zegt dat Andrus niet weet wat er speelt in het team. Ik geef onze oud-Admiral hier toch het vertrouwen. Hoe vaak zie je niet dat in teams die gewend zijn om te verliezen eerste de rotte appels verwijderd moeten worden om succes te boeken. Clint Mitchell leerde bij de Admirals in ieder geval wel van zijn schorsing die door Bart werd opgelegd.

Lees ook:Andrus Is Rotte Kies Kwijt!
Lees ook:Dode Jackson-TD-viering beboet
Lees ook:Opnieuw boze speler weg bij Bart
Lees ook:Andrus op haar na Ontslagen
Lees ook:Ademruimte Voor Andrus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.