Andrus blijft Winless @Home

Gemiddelde Toronto Fan?

Gemiddelde Toronto Fan?

Onze Admirals-vriend Bart Andrus zal nog weinig genieten in Canada. De zogenaamde offensieve strateeg verloor ook zijn vierde thuiswedstrijd met de Toronto Argonauts. Het was al de tiende thuisnederlaag op rij voor de franchise. Of ze zijn goedgelovig, dom of hondstrouw in Toronto, want dat er nog fans komen kijken mag een wonder heten. Het werd overigens 23-20 voor de Calgary Stampeders.

Lichtpuntje voor Bart Andrus was dat de winst wel binnen handbereik was. De wedstrijd duurde eigenlijk een minuut te lang. De bezoekers scoorden namelijk de winnende touchdown toen er nog maar een minuut te spelen was. Ander punt van vertrouwen was dat Cody Pickett het niet verkeerd deed. Geholpen door oud-Admiral Chad Lucas die met 6 vangballen voor 50+yards goed werk deed. Wilie Pile was leading tackler in een defensie die misschien wel tot de besteĀ zou horenĀ in de CFL als de offense wat langer op het veld zou kunnen blijven.

Overigens verwacht ik dat Bart volgende week gewoon gaat winnen. De ploeg speelde vandaag voor het eerst met een nieuwe receiver die samen met Chad Lucas het verschil moet kunnen maken. Deze P.K. Sam scoorde twee touchdowns. Kom Bart!

Lees ook:Toronto Spelers Naaien Andrus
Lees ook:Admirals Hoofdcoach Kijkt Naar Volgend Seizoen
Lees ook:Andrus zet nieuwe Mijlpaal!
Lees ook:Admirals Receiver Waarschijnlijk Actief voor Bucs
Lees ook:Argonauts Weten Weer Eens Te Winnen

4 reacties op “Andrus blijft Winless @Home

  1. ChembrO

    Waarschijnlijk zijn ze net zo hondstrouw als Admirals-publiek…. Maar uiteindelijk zijn wij toch nog ‘beloond’ met een WorldBowl-overwinning.
    Dus waarschijnlijk blijven ze in Toronto ook zo wachten ;)
    (Hoewel als ik die Argofans-site bekijk weet ik niet of Andrus nog een lang leven daar heeft….)

      /   Beantwoorden  / 
  2. DrAtomic

    “Deze P.K. Sam”

    Deze P.K. Sam was de #1 receiver van Rhein Fire in 2006 of 2007 tot hij geblesseerd raakte.

      /   Beantwoorden  / 
  3. In$@ne

    @Chembro: Als je de Admirals fan-sites erop nasloeg toen Andrus er net zat, had Andrus ook in Amsterdam geen lang leven :)

      /   Beantwoorden  / 
    1. DrAtomic

      .o/ Ik ben nooit een fan van Andrus geweest, Hamdan is Andrus zijn redding geweest. 2007 was weer een ouderwets Andrus seizoen. Ik ben altijd meer een Luginbill fan geweest en Darryl Sims.

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.