COTW: Ontslagen Om Sex Met Captain Chaos

Christy OgleveeElke woensdagavond om 20:00 uur pikken we een Cheerleader uit de hoge hoed, die zich heeft weten te onderscheiden van de rest van haar vakgenoten. Hetzij door briljante uitspraken, hetzij door politiek nauwkeurig uitgekozen relaties of gewoon simpelweg door naakt te poseren.

Zoals eerder gezegd is er voor Cheerleaders in de NFL een doodzonde: tussen de lakens kruipen met de spelers. Dat weerhield deze dame er niet van om haar hart te volgen. Ze verleidde de man van haar dromen en wist onlangs met deze sloeber te trouwen: Christy Oglevee.

Maak daar maar Christy Cooley van, vrouw van Washington Redskins tight end Chris Cooley.

Chris liet zich al eerder in met een Washington Redskins Cheerleader. Deze dame was zo slim om stoute Christy een keer mee te nemen naar huis en voor te stellen aan de tight end. De vlam sloeg in de pan. De twee kregen een relatie, die de Cheerleader (altijd de cheerleader) moest bekopen met een ontslag.

Manlief Cooley tekende onlangs een miljoenencontract bij de Washington Redskins. We kunnen dus stellen dat Christy het niet slecht heeft gedaan. Dankzij een parttime job (die haar 75 dollar per wedstrijddag netto opleverde) sloeg zij een grote vis aan de haak.

Beetje jammer alleen van de Jip & Janneke titel, die het tweetal tegenwoordig met zich meesleurt. Chris & Christy Cooley…. Met zo'n naam moet je niet verbaasd staan te kijken als er binnenkort ergens een schunnige pornofilm met dezelfde titel opduikt.

Chris CooleyChris heeft toch wel zo'n beetje alles dat zijn (en ook ons) hartje begeert. Wij wijten het aan zijn perfect sexy haardos. Niet voor niets draagt de tight end de bijnaam Captain Chaos.

Lees ook:Ook Redskins Kiezen Fantasy Football Team
Lees ook:Chris Cooley Backstage Bij De Backstreet Boys
Lees ook:Prive Foto’s Chris en Christy Cooley
Lees ook:Redskins Nog Verder Grond In Getrapt
Lees ook:Stoere Footballer Is Een Pottenbakker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.