COTW: “Bachelor’ Jaagt Op Cowgirl

JenniElke woensdagavond om 20:00 uur pikken we een Cheerleader uit de hoge hoed, die zich heeft weten te onderscheiden van de rest van haar vakgenoten. Hetzij door briljante uitspraken, hetzij door politiek nauwkeurig uitgekozen relaties of gewoon simpelweg door naakt te poseren.

En ik moet je teleurstellen: geen naakt dit keer (hej, niet meteen weglopen, dat is een interessant verhaal!). Dit is namelijk Jenni. Jenni is al haar hele leven in de weer met dansen en juichte ondermeer voor de Phoenix Suns, Miami Heat en ook de Dallas Cowboys. Jenni is nog vrijgezel en is dat meer dan zat. Dus gaf ze zich op voor 'The Bachelor'.

Dus gaf deze ritmische Cowgirl zich op voor de elfde editie van de Amerikaanse 'Bachelor'-serie. Deze serie is in Amerika zojuist van start gegaan. De verrichtingen volg je hier. Jenni heeft twee roos-ceremonies overleefd. Spannend!

Noot bij foto's:

  • JenniVerschrikkelijk. Jenni heeft op haar hogeresolutie-foto (niet hier, maar op de Bachelor-site) een 'evil eye'. Houd een blanco A4tje voor haar linker gezichthelft en je ziet Zwarte Magica. Houd een blanco A4 voor haar rechter gezichthelft en je hebt een lieve sprookjesprinses (heb je je al moeten verantwoorden voor de blanco velletjes voor je scherm?).

 

  • Zou het trouwens kunnen zijn dat Bachelor Brad een beetje geretoucheerd is op z'n elftalfoto. Afgezien van zijn diepblauwe ogen lijkt hij sprekend op recordhouder Brett Favre. Een jonge broer misschien?

Lees ook:COTW: Naaktfoto’s Nekken Raiderette Cheerleader
Lees ook:COTW: Lindsay Wil Jouw Stoute Buurmeisje Zijn
Lees ook:COTW: De Babes van Appalachian State
Lees ook:COTW: Bootcamp voor Dallas Cowboys Cheerleaders
Lees ook:COWT: Training Zwetende Dolphins Cheerleaders Gefilmd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.