COTW: Coach Legt Cheerleaders Op Gevoelige Plaat

Goshen High CheerleadersElke woensdagavond om 20:00 uur pikken we een Cheerleader uit de hoge hoed, die zich heeft weten te onderscheiden van de rest van haar vakgenoten. Hetzij door briljante uitspraken, hetzij door politiek nauwkeurig uitgekozen relaties of gewoon simpelweg door naakt te poseren.

Wellicht dat het als 19-jarige Cheerleading coach van een high school team niet verstandig is om je pupillen alcohol te voeren en naaktfoto's te schieten. Zeker niet als de foto's niet helemaal alleen van jezelf zijn en er een grote kans is dat iemand de foto's per email laat circuleren.

Twee assistent coaches van Goshen High School (dat ligt in Ohio) zijn ontslagen, omdat ze een met alcohol overgoten feestje hadden gegeven voor het football-team en de bijbungelende cheerleaders.

Zoals elke fan van 'American Pie' weet is dat vragen om moeilijkheden. Het was dan ook geen shock dat vorige week op internet opeens foto's opdoken van de 19-jarige cheerleader coach met een van haar 15-jarige pupillen. Topless. En dat is ook in Amerika illegaal.

Ik had hier natuurlijk een link kunnen plaatsen naar het ongecensureerde plaatje, maar dat zou onhandig zijn. En bovendien niet erg proper. Pedofielen verwijs ik daarom door naar Google.

Lees ook:Kale Doos Nekt High School Cheerleader Coach
Lees ook:COTW: Bootcamp voor Dallas Cowboys Cheerleaders
Lees ook:COTW: Naaktfoto’s Nekken Raiderette Cheerleader
Lees ook:COTW: Cheerleader Dansaudities Olympische Spelen Beijing
Lees ook:COTW: 3D Cheerleader Site Houston Texans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.