COTW: Wederopstanding Galaxy Cheerleaders

Galaxy DancersElke woensdagavond om 20:00 uur pikken we een Cheerleader uit de hoge hoed, die zich heeft weten te onderscheiden van de rest van haar vakgenoten. Hetzij door briljante uitspraken, hetzij door politiek nauwkeurig uitgekozen relaties of gewoon simpelweg door naakt te poseren.

En ook deze week kiezen we een hele groep. Ik kreeg gisteravond namelijk een vaag Duits persbericht binnen van Frankfurt Galaxy. Dat is op zich al wonderbaarlijk, maar ook de inhoud van het bericht verraste mij. De Frankfurt Galaxy Cheerleaders maken namelijk een doorstart.

Kimberly Cole, de cheerleader coach van Galaxy uit LA, heeft besloten de handschoen op te pakken, die de NFL zo blatant heeft laten vallen. Ze wil van de Galaxy girls het Dance Team van Hessen maken.

Allemaal leuk en aardig. Maar hoe zit het nu met de echte Hottest Dance Team in Holland, het Admirals Dance Team? Het wachten lijkt op Ashley Orman. Het duurt misschien nog even (geef Orman tot Kerstmis, totdat de pompons weer beginnen te jeuken), maar ik denk dat Ash zeker terugknalt. En mijn zegen heeft ze. Daar moet toch iets moois van te maken zijn… zeker PR-technisch, maar dat is even preken voor eigen parochie.

(Natuurlijk handel ik met voorkennis, maar wellicht is het leuk om een tipje van de sluier op te lichten. Er zijn bepaalde domain names die vrij snel na de opdoeking van de Admirals het reclamebureautje van de Admirals zijn geclaimed.)

Lees ook:Koopje: Admirals Cheerleader Calendar
Lees ook:COTW: Bootcamp voor Dallas Cowboys Cheerleaders
Lees ook:COTW: Naakte Colts Cheerleader in Playboy
Lees ook:Zoon Luginbill Analyst Op NASN
Lees ook:COTW: 3D Cheerleader Site Houston Texans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.