Chad Gaat Cologne Centurions Achterna

O-nocho!

O-nocho!

Een paar weken voor het einde van het NFL Europa seizoen was er opeens veel ophef over de noeste merchandise-uitverkoop van de Cologne Centurions. De Conspiracy Theorists kregen uiteindelijk gelijk: het bleek niet alleen het einde van de Cologne franchise, maar van de hele NFL Europa. Ster receiver Chad Johnson gaat de Duitsers nu achterna.

Toen we het nieuws onder ogen kregen van gratis Chad Johnson / Chad Ocho Cinco merchandise begon er meteen een lampje te branden. De reden om Bengals fans een gratis shirt te geven bij besteding van meer dan 50 dollar lijkt me duidelijk. Omdat Chad volgende jaar niet meer bij de Bengals speelt is zijn shirt daar niets meer waard.

ik gok erop dat de Dallas Cowboys wel een mooi tricot voor Ocho in de kast hebben hangen. Ben dan alleen benieuwd hoelang die andere flamboyante ster-receiver het er dan nog uit houdt!

Lees ook:Naamsverandering Door Fout In Papierwerk
Lees ook:Gekke Chad Klaar Voor Topseizoen
Lees ook:Ocho Cinco zaterdag weer Johnson
Lees ook:Ocho Cinco wordt Rubberen Robbie
Lees ook:Chad Johnson Wil Bengal Blijven

Eén reactie op “Chad Gaat Cologne Centurions Achterna

  1. Bart

    Als je een credit-card neemt, krijg je een gratis Carson Palmer-shirt. Loopt komend seizoen niet gewoon de Reebok-deal af en spelen alle teams dan in een ander merk?

    Na zo’n seizoen zullen ze bi de Bengals wel met meer shirts zijn blijven zitten. Waarschijnlijk krijg je in Detroit gratis shirts bij een six-pack bier

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.